PUBG Mobile İçin En İyi Telefonlar: Yüksek Performans!

PUBG Mobile için en iyi telefonlar hangileri? Bu rehberde battle royale türünün başarılı örneği olan PUBG'de yüksek performans sunan telefonları sıraladık.

Anıl Özünaldım -

Popüler battle royale oyununu yüksek performansta oynamak istiyorsanız muhtemelen PUBG Mobile için en iyi telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak ediyorsunuzdur. Bu yazıda etkileyici oyun performansıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran telefon modellerini bir arada topladık.

Yıllardır tüm dünyada popülerliğini sürdürmeyi başaran PUBG Mobile'ı kasma ve donma problemi yaşamadan oynamak büyük bir öneme sahip çünkü bu problemler, oyun deneyimini doğrudan ciddi ölçüde olumsuz yönde etkiliyor. Peki, PUBG için en iyi telefon hangisi?

PUBG Mobile İçin En İyi Telefonlar Listesi

Mobil

En İyi Batarya Performansına Sahip Telefonlar - 2024

PUBG Mobile için en iyi telefonlar listesinde vivo X Fold 3 Pro, ASUS ROG Phone 8 Pro, vivo X100 Pro, Samsung Galaxy Z Fold 5, iPhone 15 Pro Max, Red Magic 9 Pro ve daha pek çok model bulunuyor. Listedeki cihazların teknik özelliklerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

ASUS ROG Phone 8 Pro Özellikleri

Black Shark 5 Pro Özellikleri

Mobil

En Hızlı Şarj Olan Telefonlar (2023)

PUBG Mobile için en iyi telefonlar listesinin ilk sırasında Black Shark 5 Pro bulunuyor. Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip olan telefon 8 GB, 12 GB ve 16 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunuyor.

ASUS ROG Phone 7 Ultimate Özellikleri

Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle dikkat çeken ASUS ROG Phone 7 Ultimate, PUBG Mobile için en iyi telefonlar arasında bulunuyor. 65W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekleyen telefonda 6000 mAh batarya kapasitesi mevcut.

Red Magic 9 Pro Özellikleri

ASUS ROG Phone 6D Özellikleri

PUBG Mobile için en iyi telefonlar listesinde ASUS ROG Phone 6D de bulunuyor. Gücünü MediaTek Dimensity 9000+ işlemcisinden alan telefon 12 GB ve 16 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunuyor. Cihazın AMOLED ekranı ise 165Hz yenileme hızı sunuyor.

iPhone 15 Pro Max Özellikleri

Mobil

Apple iPhone 16 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy S24 Ultra Özellikleri

Mobil

Samsung Galaxy S24 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy S24 serisi özellikleri ile ön plana çıkıyor. Serideki diğer modellere kıyasla daha büyük ekran boyutuyla birlikte gelen Galaxy S24 Ultra modelinde 5000 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. PUBG Mobile için en iyi telefonlar arasında yer alan cihazda Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi mevcut.

vivo X Fold 3 Pro Özellikleri

vivo X100 Pro Özellikleri

Xiaomi 14 Ultra Özellikleri

POCO X6 Pro Özellikleri

OnePlus 12 Özellikleri

PUBG Mobile için en iyi telefonlar listesinde OnePlus 12 de yer alıyor. Gücünü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alan telefon 12 GB, 16 GB ve 24 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneği sunuyor.

POCO F5 Pro Özellikleri

Mobil

POCO X5 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Z Fold 5 Özellikleri

Mobil

Samsung Galaxy Z Fold 6 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

PUBG Mobile için en iyi telefonlar arasında Samsung Galaxy Z Fold 5 isimli model de yer alıyor. Battle royale türündeki oyunu büyük ekranda oynamak isteyen kişiler için harika bir seçenek olan cihazda Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ve 12 GB RAM mevcut.

Huawei P60 Pro Özellikleri

Mobil

Huawei P60 Pro İncelemesi

Xiaomi 14 Pro Özellikleri

Redmi Note 13 Pro+ 5G Özellikleri

Infinix GT 10 Pro Özellikleri

ASUS Zenfone 10 Özellikleri

OnePlus 11 Özellikleri

Mobil

Güçlü Donanımıyla Öne Çıkan OnePlus 12 Özellikleri ve Fiyatı

PUBG Mobile için en iyi telefonlar listesinde OnePlus 11 de bulunuyor. Adreno 740 GPU ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olan telefon 8 GB, 12 GB ve 16 GB olmak üzere üç farklı RAM seçeneği sunuyor.

Xiaomi 13T Pro Özellikleri

Mobil

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Özellikleri ve Fiyatı

iQOO 12 Pro Özellikleri

Mobil

En İyi Ekrana Sahip Telefonlar - 2024

PUBG Mobile için en iyi telefonlar listesinde yer alan iQOO 12 Pro modelinde Snapdragon 8 Gen 3 işlemci mevcut. 16 GB RAM'e sahip olan telefon 120W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekliyor.

Honor 100 Pro Özellikleri

Mobil

Hangi Telefonu Almalıyım? Bütçenize Göre Telefon Tavsiyeleri - 2024

Bu yazıda PUBG Mobile için en iyi telefonlar listesi hazırladık. Peki, siz popüler battle royale oyununu hangi telefonda oynuyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR