Red Magic 9 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Red Magic 9 Pro özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacağız. İşte oyun odaklı yeni akıllı telefona dair detaylar!

Ayşin Demirer -

Red Magic 9 Pro özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor. Peki, 2023 yılının kasım ayında tanıtılan yeni akıllı telefon modeli sunuyor? Bu rehberde güçlü donanım bileşenleriyle öne çıkan oyuncu telefonuna dair merak edilen soruları cevaplayacağız.

Red Magic 9 Pro Özellikleri

En iyi oyuncu telefonları arasında yerini alan Red Magic 9 Pro modelinde Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve Adreno 750 GPU bulunuyor. 8 GB ve 12 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği sunan telefonda 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleri mevcut.

Telefonun arka tarafında 50 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera, 50 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde makro kamera yer alıyor. Ön yüzeyde ise 16 megapiksel çözünürlüğünde geniş açılı kamera bulunuyor.

6.500 mAh batarya kapasitesine sahip olan telefon 80W kablolu hızlı şarj teknolojisini destekliyor. 6,8 inç ekran büyüklüğüne sahip olan cihaz, AMOLED ekran üzerinde 1116 x 2480 piksel çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve yaklaşık 400 PPI piksel yoğunluğu sunuyor.

teknoloji

Vodafone ZTE İş Birliği: Türkiye'de Satılan Nubia Ürünleri

Red Magic 9 Pro Fiyatı

Mobil

Red Magic 8S Pro Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Red Magic 9 Pro ne kadar sorusu dahil olmak üzere merak edilen bazı soruları cevapladık. Söz konusu telefon ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR