Skyrim Hileleri: Hepsi Çok İşinize Yarayacak

Bir oyun klasiği olan Skyrim’de biraz eğlenmek mi istiyorsunuz? Yoksa geçemediğiniz bir yer mi var? Bu Skyrim hilelerine muhakkak bir göz atın.

Kemal Tavus -

Skyrim duymayan kaldı mı? Eminiz ki pek çoğumuz tekrar tekrar Skyrim’i oynuyor ve hala keyif alıyor. Eğer siz de oyundan aldığınız keyfi artırmak ve biraz eğlenmek istiyorsanız Skyrim hilelerini deneyebilirsiniz. Oyunu nispeten kolaylaştırsa da son derece eğlenceli bir hale de sokan bu hileleri muhakkak denemelisiniz.

Skyrim Hileleri Nasıl Kullanılır?

Pek çok oyunda olduğu gibi “~” tuşuna (Tab’ın üstündeki, 1’in solundaki tuş) basarak oyunun konsolunu açıyoruz ve Skyrim hile kodlarını bu alana yazıyoruz. Bu alana kodları 2 defa girerseniz hileyi oyundan kaldırmış olursunuz.

Oyun

Skyrim Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Skyrim Hileleri

Skyrim hileleri ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz oyunlarda hile kullanıyor musunuz? En çok işinize yarayan Skyrim hilelesi hangisi? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR