Spotify Dinleme Geçmişi Nasıl Görüntülenir ve Silinir?

Dünyanın en popüler müzik ve podcast dinleme uygulaması Spotify, dinleme geçmişi nasıl bakılır ve silinir? Gelin birlikte bakalım.

Abdullah Yılmaz -

İçerisinde milyonlarca müzik ve podcast barındıran Spotify, her geçen gün daha da popüler hale gelmekte. Müzik ve podcast'in paylaşıldığı platformda binlerce sanatçı, eğitmen milyonlarca şarkı ve podcast bulunuyor. Spotify'dan sadece müzik değil podcast'lerde dinleyebiliyorsunuz. Sevdiğiniz müzikleri ve podcastleri derleyip sizlere yeni çalma listeleri oluşturan Spotify'ın başarılı algoritması platformda keyifli vakit geçirmeniz için elinden geleni yapıyor.

Yakın zamanda Spotify'a sesli kitaplarda gelecektir. Sıklıkla vakit geçirdiğiniz bu platformda artık her şey karma karışık olmuş olabilir ve Spotify dinleme geçmişini silmek istediğinizde nasıl yapabileceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Bu içeriğimizde Spotify dinleme geçmişi nasıl silinir hep beraber ona bakacağız.

Spotify Dinleme Geçmişi Mobil'de Nasıl Görüntülenir?

Spotify dinleme geçmişinizi görüntülemek için yapmanız gerekenler:

Spotify Dinleme Geçmişi Masaüstünde Nasıl Görüntülenir?

Spotify dinleme geçmişinizi masaüstünden görüntülemek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayın. Bu işlem Windows ve MacOS işletim sistemlerinde bir fark göstermemektedir.

Spotify Dinleme Geçmişi Silme Nasıl Yapılır?

Spotify dinleme geçmişi silme malesef mobil cihazlar üzerinden yapılmamaktadır. Bu yüzden işlemlerinizi masaüstü uygulaması üzerinden yapmanız gerekecektir. Bu içeriğimizde Spotify dinleme geçmişi görüntüleme ve silme işlemi nasıl yapılır'dan bahsettik. Yorumlarda görüşlerinizi bizler ile paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR