Steam'de Nasıl Oyun Hediye Edebilirsiniz?

Steam üzerinde arkadaşınıza nasıl oyun hediye edebilirsiniz? Sizler için adım adım Steam oyun hediye etme işlemlerini anlatıyoruz.

Abdullah Yılmaz -

Dünyanın en popüler oyun platformu hala liderliğini koruyor. Gerek oyunlarıyla gerek ise programlarıyla birçok kişinin kalbinde yer edinen Steam, rakiplerine kıyasla çok büyük bir kütüphaneye sahip. Steam üzerinde binlerce oyun ücretli ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmakta. Bu oyunları ister kendinize satın alabilir veya arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Bizler de sizler için adım adım Steam oyun hediye  etme nasıl yapılır? anlatıyoruz. 

Steam Oyun Hediye Etme Nasıl Yapılır?

Telefondan Steam Oyun Hediye Etme Nasıl Yapılır?

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra ister mobil cihazlardan ister bilgisayar üzerinden çok kolay bir şekilde Steam oyun hediye etme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ancak hatırlatmakta yara var. Oyun hediye edeceğiniz arkadaşınızı dikkatli seçmeniz ve karıştırmamanız gerekmektedir. 

Oyun

Steam Nasıl Türkçe Yapılır?

Steam üzerinde binlerce oyunu kendinize satın alabilirsiniz. Ancak bir oyun kütüphanenizde bulunuyorsa Steam o oyunu tekrar kendiniz için satın almanıza izin vermez. Sadece hediye olarak satın alabilirsiniz.

Steam hediye özelliği birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Özellikle Twitch yayıncıları takipçilerine satın alamadıkları oyunları hediye ederek beraber eğlenceli vakitler geçirmeyi sağlar. 

Oyun

Steam Yaz İndirimlerinde Alınabilecek 100 TL Altı Oyunlar

Bu içeriğimizde sizler için adım adım Steam oyun hediye etmeyi anlattık. Peki, sizler bu özelliği kullanıyor musunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR