Suya Dayanıklı Akıllı Saat Modelleri ve Fiyatları - 2024

2024 yılında suya dayanıklı akıllı saat modelleri ile kesintisiz bir deneyim yaşamak mümkün. İşte mutlaka almayı düşüneceğiniz akıllı saatler!

İmge Kaplan -

Suya dayanıklı akıllı saat, dış mekân aktivitelerinde, su sporlarında ve yağmur yağarken herhangi bir endişe yaşanmadan kullanılabilmesi ile dikkat çekiyor. Peki, 2024 yılında satın alınabilecek akıllı saatler hangileri? Bu rehberde suya karşı dayanıklılık sunan saatleri sıraladık.

Suya dayanıklı saatler yüzerken, antreman esnasında ve yağışlı havalarda saat kullanımını sürdürmenize olanak sağlıyor. Ayrıca bu cihazlar sıradan bir saatten farklı özelliklere sahip olduğu için birçok işinizi tek cihazdan halletmenize imkân tanıyor.

Suya dayanıklı akıllı saatlerin suya karşı gösterdiği performans üründen ürüne değişiklik gösteriyor. Bazıları 5 ATM basınca kadar su geçirmez özelliğe sahip olurken bazılarında bu değer 6 ATM oluyor. Suya karşı en güçlü direnç gösteren modeller ise IPX8 derecelendirmesine sahip olan akıllı saatler oluyor.

Suya Dayanıklı Akıllı Saat Modelleri ve Fiyatları

teknoloji

Kolunuzdan Hiç Çıkarmayacağınız En İyi Akıllı Saat Tavsiyeleri

Suya dayanıklı akıllı saat modelleri listesinde yer alan cihazların özelliklerine ve fiyat etiketlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Apple Watch Series 9 Özellikleri ve Fiyatı

Suya dayanıklı akıllı saat modelleri listesinin ilk sırasında Apple Watch Series 9 bulunuyor. Şık tasarımının yanı sıra özellikleriyle de dikkat çeken akıllı saatte Apple S9 işlemci ve PowerVR GPU yer alıyor.

Apple Watch Ultra 2 Özellikleri ve Fiyatı

Huawei Watch GT 4 Özellikleri ve Fiyatı

teknoloji

Huawei Watch GT 4 İncelemesi: Şık Tasarımıyla Etkileyen Saat

Huawei Watch Ultimate Özellikleri ve Fiyatı

Mobil

Huawei Watch Ultimate İncelemesi

Samsung Galaxy Watch 6 Özellikleri ve Fiyatı

Kospet Tank S1 Özellikleri ve Fiyatı

teknoloji

Kospet Tank S1 İncelemesi: Üstün Dayanıklılık ve Uzun Pil Ömrü Sunan Saat!

Kospet Tank T2 Özellikleri ve Fiyatı

teknoloji

Kospet Tank T2 İncelemesi: Bütçe Dostu, Dayanıklı Akıllı Saat!

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Özellikleri ve Fiyatı

Apple Watch Series 8 Özellikleri ve Fiyatı

En çok tercih edilen akıllı saatlerden biri olan Apple Watch 8, 1.9 inç büyüklüğündeki LPTO OLED ekrana sahip. Ion-x cam ve kavisli retina ekranda maksimum 1000 nit parlaklık sunan saatte Apple S8 yonga seti kullanılıyor.

Cihazın toza dayanıklılığı IP6X derecesiyle sertifikalandırılıyor. Bu da toza karşı maksimum seviyede dayanıklılık gösterdiğini ifade ediyor. Suya dayanıklılığı ise IPX8 olarak belirtiliyor. Bu da tıpkı toza karşı olduğu gibi suya da üst düzey koruma sağladığını gösteriyor.

5 ATM basınca kadar suya dayanıklılık sunan akıllı saat modelinde sağlık ve yaşam, spor ve aktivite ile birlikte desteklenen aktivite eylemleri bulunuyor. 

Apple Watch 8'i daha yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Garmin Forerunner 965 Özellikleri ve Fiyatı

1.4 inç dokunmatik renkli AMOLED ekrana sahip olan Garmin Forerunner 965, 454 x 454 px çözünürlük sunuyor. Corning Gorilla Glass DX kullanılan cihazın ekran şekli daire olarak karşımıza çıkıyor.

Toza dayanıklılığı hakkında herhangi bir sertifikası bulunmayan cihazın suya dayanıklılığı 5 ATM'ye kadar sürüyor. Kamera, telefon görüşmesi ve hoparlör ise bulunmuyor. Sağlıklı yaşam, spor ve aktivite özelliklerinde çeşitlilik sunan akıllı saatin RAM kapasitesi ise 32 MB olarak belirtiliyor.

Garmin marka tüm suya dayanıklı saat modellerine buradan bakabilir ve inceleyebilirsiniz.

Garmin Forerunner 265 Özellikleri ve Fiyatı

Suya dayanıklı akıllı saat seçeneklerinden biri olan Garmin Forerunner 265'te hem Android hem de iOS desteği bulunuyor. 8 GB dahili hafızaya sahip olan cihazın kullanım süresi 6 saat olarak belirtiliyor.

İvmeölçer, kalori ölçer, nefes egzersizi, hareketsizlik uyarısı, stres ve nabız ölçer, telefonumu bul özelliği, sağlık döngüsü takibi cihazda bulunan diğer işlevsel özellikler arasında sıralanıyor. 

Garmin marka tüm suya dayanıklı saat modellerine buradan bakabilir ve inceleyebilirsiniz.

Garmin Venu 2

1.3 in. AMOLED Ekrana sahip olan Garmin Venu 2, 416 x 416 px çözünürlük ve 16 M renk sunuyor. Corning Gorilla Glass 3 ile üretilen akıllı saat 5 ATM suya dayanıklılığı ile öne çıkıyor.

Aktif kullanımda batarya ömrü 8 saat olarak belirtilirken cihazda bulunan ek fonksiyonlar arasında güvenlik asistanı, aktivite saati, sağlıklı yaşam ve spor aktiviteleri, adımsayar özellikleri, barometre, jiroskop, altimetre ve pusula yer alıyor 

Garmin marka tüm suya dayanıklı saat modellerine buradan bakabilir ve inceleyebilirsiniz.

Garmin Vivoactive 4

5 ATM suya dayanıklılığı bulunan Garmin Vivoactive 4, 1.3 inç Transflective Memory-In-Pixel LCD ekrana sahip. Bu ekranda 260 x 260 px çözünürlük sunuluyor.

Daire ekranlı cihazda kamera, hoparlör, mikrofon ve telefon görüşmesi gibi özellikler bulunmuyor. Ancak pusula, barometre, termometre, altimetre, jiroskop, sağlıklı yaşam, spor ve aktivite desteği sunuluyor.

Garmin marka tüm suya dayanıklı saat modellerine buradan bakabilir ve inceleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Watch Active 2

IP68 sertifikasına sahip olan Samsung Galaxy Watch Active 2 hem toza hem de suya maksimum dayanıklılık gösteren akıllı saat modelleri arasında yer alıyor. 1.2 inç Super AMOLED 360 x 360 px ekranda 16 M renk bulunuyor. Titreşim, mikrofon, hoparlör ve Bluetooth görüşme özellikleri bulunan cihazda kamera bulunmuyor. Adımsayar, ivmeölçer, barometre, jiroskop ve ortam ışığı sensörü gibi ekstra fonksiyonlar yer alıyor. 

Samsung Watch serisinin tüm modellerine buradan bakabilirsiniz.

Fitbit Versa 3 Özellikleri ve Fiyatı

1.58 inç'lik AMOLED kare ekrana sahip olan Fitbit Versa 3'te nefes egzersizi, hareketsizlik uyarısı, nabız ve kalori ölçer, sağlık döngü takibi, telefonumu bul, mikrofon, Google sanal asistan, hızlı şarj özellikleri bulunuyor.

Suya dayanıklı akıllı saat modellerinden biri olan Fitbit Versa 3, 90 dk şarj süresine ve Li-oN bataryaya sahip.

vivo Watch 3 Özellikleri ve Fiyatı

Vivo Watch 3, suya ve toza dayanıklı akıllı saatler arasında kuşkusuz en çok dikkat çeken modellerden biri. 1,43 inç AMOLED ekran ve 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip. Ekran parlak ve net ve güneş ışığında bile görmeyi kolaylaştırıyor. Saat ayrıca GPS, kalp atış hızı sensörü, SpO2 sensörü ve uyku takibi dahil olmak üzere bir dizi sağlık ve fitness özelliğine sahip.

İnternet

Çocuklar İçin Akıllı Saat Tavsiyeleri

Bu rehberde 2024 yılında satın alınabilecek suya dayanıklı akıllı saat modelleri listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı akıllı saat hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR