Telegram Hikayeler Nedir? Nasıl Hikaye Eklerim?

Telegram'da da tıpkı Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi profilinize hikaye ekleyerek anlık durumunuzu paylaşabilirsiniz. Peki ama nasıl? Sizler için anlattık!

İmge Kaplan -

Facebook, WhatsApp ve Instagram’ın ardından Telegram’da da story furyası başladı. Diğer sosyal medya platformlarında oldukça aktif bir şekilde kullanılan ‘hikâyeler’ özelliği Telegram’da da gittikçe popüler hale geliyor.

Bu da kullanıcıların uygulamada daha fazla zaman geçirmesine ve birbiriyle daha çok etkileşim kurmasına imkân tanıyor. Peki, Telegram’da hikâyeler nedir? Nasıl hikâye eklerim? diye merak ediyorsanız, işte Telegram’da story paylaşımı yaparken bilmeniz gereken tüm detaylar!

Telegram Hikâyeler Nedir?

Kullanım şekli ve görünüş itibariyle diğer sosyal medya araçlarındakine benzer bir tasarıma sahip olan ‘hikâye’ seçeneği ile Telegram’da anlık olarak durumunuzu paylaşabilirsiniz.

Telegram’ın sunduğu bu ücretsiz özellik sayesinde arkadaşlarınızın durum güncellemelerinden haberdar olabilir, story’lerine ekledikleri görüntü ve videolar üzerinden kendileriyle iletişim kurabilirsiniz.

Aslında bu özellik Telegram’da uzun bir süre önce kullanıma açılmıştı. Ancak sadece Telegram Premium üyeleri ‘hikâye ekleme’ özelliğinden yararlanabiliyordu. Premium üyelerin paylaştığı storyleri bütün Telegram kullanıcıları görüntüleyebiliyordu.

Geçtiğimiz günlerde ise Telegram’da story ekleme özelliği herkese açık hale getirildi. Bu sayede artık tüm Telegram kullanıcıları anlık olarak hikâyelerine görüntü ve video ekleyebiliyor olacak. Yapılan paylaşımlar tıpkı önceden olduğu gibi tüm Instagram kullanıcıları tarafından görüntülenebilecek.

WhatsApp rakibi olarak bilinen Telegram’a gelen bu özelliği kullanmak ise oldukça basit. Birkaç kolay adımı izleyerek Telegram’da hikâye ekleme yapabilirsiniz. Ayrıca Telegram hikâyeler’in diğer uygulamalarda kullanılan story özelliği ile kıyaslandığında bazı avantajları ve farklılıkları da mevcut.

Hadi gelin, Telegram’da hikâyelerin kullanımı ve avantajlarını biraz detaylandıralım.

Mobil

Telegram Gizli Sohbet Nedir? Ne İşer Yarar?

Telegram’da Nasıl Hikâye Eklerim?

Mobil

Telegram Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

Telegram’da Hikâye Nasıl Düzenlenir?

nasıl yapılır

Telegram Numara Gizleme Nasıl Yapılır?

Telegram Hikâyelerin Sunduğu Ayrıcalıklar

Telegram hikâyelerin avantajlı sayılabilecek bazı özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

Benzer İçerikler

YORUMLAR