Telegram İşletme Hesabına Dönüştürme Nasıl Yapılır?

Telegram'da artık kişisel hesabınızı işletme hesabına dönüştürüp çeşitli ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. Nasıl mı? İşte, izlemeniz gereken adımlar!

İmge Kaplan -

Telegram’da işletmelerin yararlanabileceği birçok özellik bulunuyor. Bu özellikleri kullanmak için ise hesabınızı işletme hesabına dönüştürmeniz gerekiyor. Peki, Telegram işletme hesabı bize neler sunuyor? Telegram’da işletme hesabına dönüştürme nasıl yapılır? İşte, detaylar!

nasıl yapılır

Telegram Hesap Silme Nasıl Yapılır? Hesap Silme Linki 2024

Telegram İşletme Hesabı Nedir?

Uygulamada işletme hesaplarının yararlanabileceği özellikler şu şekilde sıralanıyor:

Eğer siz de Telegram’da bir işletme hesabına sahipseniz çalışma saatlerinizi ve konumunuzu profilinizde belirtebilirsiniz.
Bunun yanında size mesaj atan kullanıcıların karşılaşacağı giriş sayfasını düzenleyebilir, sık gelen sorulara yönelik hızlı yanıtlar oluşturabilirsiniz.

Size ilk defa mesaj atan kişiler için karşılama mesajı tanımlayabilir, meşgul olduğunuz zamanlarda “uzakta” mesajlarından yararlanabilirsiniz. Sohbet içine etiketler ekleyebilir, metin renklendirme özelliğinden yararlanabilir ve link paylaşımı yapabilirsiniz.

Dilerseniz yapay zekâ desteğiyle Telegram işletme hesabınızda bir sohbet botu oluşturarak müşterilerinizin sorularını yanıtlama işini bu botlara devredebilirsiniz.

Telegram İşletme Hesabına Dönüştürme Nasıl Yapılır?

Telegram'da şimdiye kadar kişisel hesap kullandıysanız ve artık bu hesabı işletme hesabına dönüştürmek istiyorsanız yeni gelen güncelleme sayesinde bunu yapmak artık çok kolay. Dilerseniz sıfırdan bir işletme hesabı açmayı da düşünebilirsiniz.

Henüz bir hesabınız yoksa işletme hesabı açmak için Telegram uygulamasını indirip gerekli alanları doldurarak yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Henüz uygulamayı indirmek istemiyorsanız tarayıcı üzerinden de bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. 

Siz Telegram'da hangi hesap tipini kullanıyorsunuz? İşletmeler ve içerik üreticileri için geliştirilen Telegram özelliklerinden hangileri ilginizi çekiyor? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR