Threads’te GIF Ekleme Nasıl Yapılır?

Meta tarafından 6 Temmuz'da kamuoyuna sunulan Threads’te GIF ekleme nasıl yapılır? İşletim sistemine göre yöntemleri sizler için aktarıyoruz!

Ayşin Demirer -

Sosyal medya platformlarında kullanıcıların birbirleriyle iletişim kurma ve eğlenme şekillerinin başında GIF’ler geliyor. Geçtiğimiz haftalarda kullanıma açılan Threads’te de GIF’ler ekleyerek platformu eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Fakat Twitter’a alternatif olarak kullanıma sunulan bu platformda GIF ekleme özelliği yok. Bu nedenle cihazınıza üçüncü taraf uygulama olan Microsoft SwiftKey’i yüklemeniz gerekiyor. Microsoft SwiftKey’i yükledikten sonra aşağıdaki adımları takip ediniz.

Android’den Threads’e GIF Ekleme

Android işletim sistemine sahip cihazlardan Threads’e GIF eklemek için öncelikle SwiftKey uygulamasını indirmeniz gerekiyor. SwiftKey indirildikten sonra Android’de çalışması için takip edilecek adımlar şunlardır: 

İndirme işleminin ardından şu adımları takip edebilirsiniz:

iPhone’da Threads’e GIF Ekleme

iPhone’larda Threads'e GIF eklemek için de yukarıdaki gibi öncelikle SwiftKey uygulaması indirilmelidir. İndirme işleminin ardından SwiftKey uygulamasının etkinleştirilmesi ve çalıştığından emin olmak için takip edilmesi gereken adımlar şöyledir:

Yukarıdaki adımların ardından GIF’leri kullanmaya başlamak için Threads uygulamasını açılıp aşağıdaki adımları takip edilmelidir:

nasıl yapılır

Threads Video İndirme Nasıl Yapılır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR