TikTok'tan Para Çekme Nasıl Yapılır, Minimum Tutar Ne Kadar?

TikTok'tan hesaba para aktarma nasıl yapılır? TikTok'ta banka hesabı tanımlama ve kimlik doğrulama nasıl yapılır? Para çekme limitleri ne kadar? Cevaplıyoruz!

İmge Kaplan -

İnternetten para kazanmak isteyenler içerik üreticiliği için kollarını sıvıyor. Çeşitli sosyal medya platformlarında içerik üreten kullanıcılara para kazanma olanakları sunuluyor. TikTok da bu uygulamalardan birisi ve kendi içinde içerik üreticileri için çeşitli para kazanma araçlarını barındırıyor.

Peki, bu paralar nasıl hesabınıza aktarılıyor? TikTok’tan para çekmek için yapmanız gerekenler neler? Kimlik doğrulama işlemi nasıl yapılır? Bu yazımızda TikTok’ta kazandığınız parayı nasıl hesabınıza aktaracağınıza ilişkin detayları aktarıyoruz.

nasıl yapılır

TikTok Jeton Alma Nasıl Yapılır? - 2024

TikTok’tan Para Çekme İşlemi Nasıl Yapılır?

TikTok’ta para kazanmak için yararlanabileceğiniz başlıca kaynaklardan birisi canlı yayınlar. İnsanlar bu yayınlarda size hediye gönderebiliyor. Bunun yanında marka iş birlikleri ve reklamlarla da alternatif gelir elde etme yollarını keşfedebilirsiniz.

Diyelim ki TikTok hesabınızda belli bir bakiyeye ulaştınız ve paranızı çekmek istiyorsunuz, bunun için izlemeniz gereken adımlar şu şekilde:

TikTok’a Banka Hesabı Nasıl Eklenir?

TikTok’a hesabınızı eklerken sizden şu bilgileri girmeniz istenecektir:

Bu bilgileri girmiş olsanız dahi eğer kimilk doğrulamasını yapmadıysanız uygulama para çekmenize izin vermez. Dolayısıyla kimlik doğrulama işlemini tamamlamanız gerekir.

Sosyal Medya

TikTok Keşfet Saatleri Neler? Keşfete Düşme 2024

TikTok Kimlik Doğrulaması Nasıl Yapılır?

TikTok Minimum Para Çekme Limiti Ne Kadar?

TikTok’un doğrudan para kazanma araçlarından birisi canlı yayınlardır. Canlı yayın açabilmeniz için minimum 1000 takipçinizin olması gerekir. 2022 yılında minimum para çekme limiti 30 dolar olarak belirlenmişti. Şu anda da günlük maksimum para çekme limitinin 1000 dolar olduğunu görüyoruz.

TikTok’da canlı yayın, video hediyeleri, marka iş birlikleri ve TikTok shop gibi farklı para kazanma araçları mevcut. Henüz Türkiye’de olmayan araçlardan biri de ‘creative beta’. TikTok’un içerik üreticileri için geliştirdiği bu para kazanma aracının ülkemizde kullanılabilir hale gelmesini dört gözle bekliyoruz.

Sosyal Medya

TikTok'ta Takipçi Artırmanın En İyi Yolları: Organik Takipçi Kazanma

Sizin bu konuda ne gibi tecrübeleriniz var? TikTok’tan para çekme sırasında zorluk yaşıyor musunuz? Bizimle paylaşın!

Benzer İçerikler

YORUMLAR