Vlog Çekenler için: VN Video Editör Nedir? Nasıl Kullanılır?

Basit bir arayüze sahip olan VN Video Editör nedir, nasıl kullanılır? İşte vlog çekenler için tasarlanan VN Video Editör!

Ayşin Demirer -

VN Video Editör, en iyi ücretsiz video düzenleme uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik ücretsiz olması sahip olduğu en iyi özellik değil. Aynı zamanda sahip olduğu kullanıcı dostu arayüz, kullanımını da kolay kılıyor. Tek yapmanız gereken uygulamayı bilgisayar ya da telefonunuza indirmek ve kullanmaya başlamak.

Mobil ve masaüstü cihazlarda sorunsuzca çalışan bu uygulamayla yüksek kalitede profesyonel videolar üretebilirsiniz. Biz  de bu yazımızda sizler için video düzenlemekte kullanabileceğiniz VN Video Editör ile ilgili bir rehber hazırladık.

Yapay Zeka

Yapay Zeka Destekli Video Üreticisi: Synthesia Nedir? Nasıl Kullanılır?

VN Video Editör Özellikleri

VN Video Editör özellikleri şöyle sıralanabilir;

VN Video Editör, müzik ve fotoğraflar kullanarak yüksek kalitede videolar oluşturuyor. Uygulamanın “ana kare animasyon” özelliğiyle videolar kolayca düzenlenebilir. Uygulamayla videolar düzenlendikten sonra çıktısı kolayca istenilen formata aktarılabilir. VN Video Editör, farklı formatlar sunuyor.

Video çıktıları direkt farklı sosyal medya platformlarında paylaşılabilir. Aynı zamanda yerel olarak kaydedilip dışa da aktarılabiliyor. Uygulamayla videoların dışa aktarılması için 4K ve 60 fps’yi destekleyen ayarlamalar yapılabilir.

VN Video Editör Nasıl Kullanılır?

VN Video Editör uygulamasını kullanabilmek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor;

teknoloji

Deepfake Video Nedir? Nasıl Yapılır?

VN Video Editör ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

VN Video Editör ile ilgili sıkça sorulan sorular ve cevaplarını şöyle sıralayabiliriz:

1. VN Video Editör Ücretsiz mi?

Bahsettiğimiz video düzenleme uygulamasını ücretsiz şekilde cihaza yükleyip kullanabilirsiniz. Uygulama, bazı video düzenleme araçlarını ücretsiz sürümle kullanıcılarına sunuyor.

2. VN Video Editör, Videolara Filigran Bırakır mı?

Belirtilen video düzenleme uygulaması, videolara filigran bırakmıyor.

3. VN Video Editör, Düzenlenen Videoları Kaydedebilir mi?

Uygulamada düzenlenen videolarla dışa aktarılmamış projeler kaydedilebilir. Burada yalnızca dışa aktarılmak istenen format seçilir. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR