WhatsApp'ta Telefon Numarası Değiştirme Nasıl Yapılır?

WhatsApp hesabınızda kayıtlı telefon numaranızı değiştirmek istiyorsanız, sizin için detaylı bir rehber hazırladık. İşte, WhatsApp'ta numara değiştirmenin yolu!

İmge Kaplan -

WhatsApp, milyonlarca kişinin günlük iletişimde kullandığı en popüler uygulamalardan biri. Uygulamayı eşsiz kılan şeylerden biri de kuşkusuz hesap açmak için bir telefon numarasına ihtiyaç duymanız.

Telefon numaranız değiştiğinde veya farklı bir hat ile giriş yapmak istediğinizde ise WhatsApp ayarlardan numara değiştirme işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Bu yazımızda ise WhatsApp telefon numarası değiştirme işleminin nasıl yapılacağını size adım adım anlatıyoruz.

nasıl yapılır

WhatsApp’ta İleri Tarihli Mesaj Nasıl Gönderilir?

WhatsApp Telefon Numarası Değiştirme Nasıl Yapılır?

Yeni bir telefonda numara değişikliği yapmak için ise önce eski telefonunuzda yukarıdaki işlemleri tamamlayıp ardından yeni cihazınıza WhatsApp’ı yükleyerek yeni numaranızla uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Dilerseniz önceden yapmış olduğunuz yedeklemeleri geri yükleyebilirsiniz.

Eğer aynı hesapta numara değişikliği yaparsanız geçmişte engellediğiniz kişiler hala hesabınızda engelli olarak kalmaya devam eder. Yeni bir hesap açarsanız, bu kişileri tekrar engellemeniz gerekebilir.

WhatsApp Telefon Numarası ile Yeni Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Benzer İçerikler

YORUMLAR