73. Emmy Ödülleri Adayları Belli Oldu

73. Emmy Ödülleri adayları açıklandı. Pandemi sonrasına denk gelmesiyle büyük merak uyandıran 73. Emmy Ödülleri, 19 Eylül'de düzenlenecek.

Ömer Dursun -

73. Emmy Ödülleri adayları belli oldu. Netflix, Disney+ ve HBO yapımları genel olarak öne çıkarken, Emmy adaylarının sosyal medyada ilgi çekmeyi başardığını söyleyebiliriz. 19 Eylül'de düzenlenecek olan 73. Emmy Ödülleri'nin adaylarını hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

73. Emmy Ödülleri adayları, etkinliğin sunucuları olan Ron Cephas Jones ve Jasmine Cephas Jones tarafından açıklandı. Ödül töreni, 19 Eylül'de CBS ve Paramount+'da yayınlanacak ve Cedric the Entertainer tarafından gerçekleştirilecek.

73. Emmy Ödülleri Adayları

73. Emmy Ödülleri adayları arasında bazı öne çıkan başlıklar bulunuyor. Örneğin Netflix'in "The Crown" ve Disney+ Star Wars draması "The Mandalorian", 24 adaylıkla başı çekmesiyle meraklandırdı. Ayrıca yayın servisi HBO, 130 aday ile tüm listede boy göstermeyi başardı.

Hemen aşağıda ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz adaylıkları paylaştık, ancak adayların tam listesini Emmy'nin web sitesinden inceleyebilirsiniz.

En İyi Mini Dizi

En İyi Komedi Dizisi

En İyi Yarışma Programı

En İyi Talk Show Programı

En İyi Drama Dizisi

Dramanın En İyi Kadın Başrol Oyuncusu

Dramanın En İyi Erkek Başrol Oyuncusu

Peki ya siz 73. Emmy Ödülleri adaylarını nasıl buldunuz?  73. Emmy Ödülleri'nin 19 Eylül tarihinde yapılacağını tekrardan hatırlatalım. Bu yılki ödülle ilgili tüm görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Benzer İçerikler

YORUMLAR