Yeni Black Ops Cold War ve Warzone Sezonu İçerikleri Detaylandırıldı

Merakla beklediğimiz Black Ops Cold War ve Warzone sezonu içerikleri için Treyarch Studios eteğindeki taşları döktü. Dolu dolu bir sezon bizi bekliyor!

Orçun Çavuşoğlu -

Önümüzdeki hafta Call of Duty cephesi yeniden hareketlenecek. Çünkü, ilk Call of Duty: Black Ops Cold War sezonu başlayacak. Bir süredir hazırlıkları tamamlamaya çalışan Treyarch Studios ise beklenen açıklamayı sonunda yaptı. Yeni Call of Duty: Black Ops Cold War ve Warzone sezonu içerikleri detaylandırıldı.

Call of Duty: Black Ops Cold War için ilk sezonun başlamasına az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz hafta bir duyuru yapan Activision, merakla beklenen sezonun 16 Aralık 2020 tarihinde başlayacağını belirtmişti. Ülkemiz zaman dilimine göre bugünün erken saatlerinde gerçekleştirilen The Game Awards 2020 sırasında da bir oynanış fragmanı yayınlanmıştı. Bir süredir merak edilen Call of Duty: Black Ops Cold War ve Warzone sezonu detayları ise resmen paylaşıldı. 

Önceki sezonlarda olduğu gibi, planlanan yeni haritalar, yeni modlar, yeni operatörler ve yeni silahlar ve daha fazlasından oluşan içerikler Call of Duty: Black Ops Cold War ve Warzone için yine ilk hafta ve sezonun geneline dağıtılmış olarak karşımıza çıkacaklar.

Yeni Black Ops Cold War ve Warzone Sezonu İçerikleri 

Call of Duty sayfasında yer alan detaylara göre, ilk hafta ve sezon içerisinde oyunculara sunulacak olan içerikler için aşağıya bakabilirsiniz. 

Call of Duty: Black Ops Cold War 

Yeni Operatörler 

 

Yeni Silahlar 

 

Yeni Çok Oyunculu Modlar 

 

Yeni Çok Oyunculu Haritalar 

 

Scorestreak: H.A.R.P. 

Araç: Tactical Raft (sezon içinde) 

Yeni Zombies Modları 

Call of Duty: Warzone 

Yeni Harita: Rebirth Island 

Yeni Verdansk Gulag Deneyimi: Her ne kadar bire bir savaş kuralları benzer olsa da, bu defa savaşacağınız arena tamamıyla farklı olacak.  

Yeni Rebirth Island Gulag Deneyimi: Bu yeni deneyimde, Warzone mahkumları merkezdeki paralel giden iki koridordan birisinde başlayacaklar. Her bir koridorda metal detektörü olacak ve yanından geçtiğiniz anda patlayacak. Haliyle hayatta kalabilmek için strateji tutturmak durumunda olacaksınız. 

Yeni Oyun Modu: Resurgence - Rebirth Island ile gelecek bu yeni mod için yeniden doğmak zafere giden yolda anahtar rol oynayacak. Herhangi bir şekilde ölürseniz, bir geri sayım sayacı başlayacak. Eğer sıfırlanana kadar takım arkadaşlarınız dayanabilirlerse, yeniden doğacak ve aralarına tekrardan katılabileceksiniz. 

Yeni Araç: Attack Helicopter (sezon içinde) 

Bildiğiniz gibi ilk sezonun başlangıç gününde Call of Duty: Black Ops Cold War ve Warzone entegrasyonu gerçekleşecek. Bu bağlamda, Song ve Vargas adıyla iki ek operatör ve otuz yeni silah sizi bekleyecek. Dahası ise entegrasyon sağlanır sağlanmaz, o andaki Black Ops Cold War Season Level’ınız Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone dahil olmak üzere üç oyun kapsamında eşitlenecek. Bu andan itibaren, bu üç yapımdan herhangi birinde oynadığınız zaman seviyenize ve Battle Pass sisteminde kaydettiğiniz aşamaya sayılacak. 

Treyarch Studios tarafından verilen diğer detaylara bakılırsa, Call of Duty: Black Ops 4 oyunundaki Mastercraft sistemi de geri dönecek. Bu sistem ile silahınızı kozmetik eşyalar ile oldukça etkileyici bir görünüme kavuşturabileceksiniz. Tercihen erişim sağlayabileceğiniz, içinden beş eklenti takabileceğiniz ve yüksek hasar verebilen taarruz tüfeğinin çıktığı Rocket Science ve bir hafif makineli tüfeği seksenli yılların estetiğine kavuşturan Mint Condition olmak üzere daha başka Mastercraft paketleri sezonun ilerleyen zamanlarında beğenimize sunulacak. 

Mastercraft paketlerinin yanı sıra Bulldozer, Woods ve Zeyna için operatör paketleri de bulunacak. Her birinin içeriğinin farklı olduğu bu paketlerden yakın dövüş silahları, görünümler ve silah planları (blueprints) çıkacak. 

Son olarak, sıradaki güncelleme 15 Aralık 2020 tarihinde güncelleme yayınlanacak iken 8 – 15 Aralık 2020 tarihleri arasında Call of Duty: Black Ops Cold War oyununa giriş yapmanız durumunda, Field Research ve Certified olmak üzere iki paket hediyeniz olacak. Her ikisinin içeriğinde kozmetik eşyaların yanı sıra silah planları bulunacak. 12 – 16 Aralık 2020 tarihleri arasında da iki kat deneyim puanı ve iki kat silah deneyim puanı kazabileceğiniz bir etkinlik sizleri bekliyor olacak. 

 

Oyun

İlk Black Ops Cold War Sezon Fragmanı Yayınlandı

Benzer İçerikler

YORUMLAR