Far Cry 6'nın Etkileyici Sahne Arkası Videosu Yayınlandı

Unit Image tarafından Far Cry 6'nın etkileyici sahne arkası videosu yayınlandı. Eğer duyuru fragmanının aşamalarını merak ediyorsanız, haberimize bir göz atın.

Orçun Çavuşoğlu -

Çıkış tarihi halen belirsiz olan yeni Far Cry oyunu ile ilgili uzun zamandan sonra yeni bir fragman yayınlandı. Far Cry 6'nın etkileyici sahne arkası videosu, duyuru sırasında gösterilen animasyonun arkasındaki muazzam detayları gözler önüne seriyor. 

Far Cry serisinin ilk oyunu Crytek tarafından geliştirilmiş ve 2004 yılında Ubisoft tarafından yayınlanmıştı. Beğenilmesi ve oldukça olumlu yorumlar almasının ardından, Fransız yayıncı tarafından hakları satın alınmış ve Ubisoft Montreal stüdyosuna teslim edilmişti. O zamandan bu yana, bizleri farklı mekanlara götürüp farklı hikayeler anlatan seri oyunlarının şimdilik güncel olanı, Far Cry 5 için devam niteliği taşıyan Far Cry: New Dawn. 

Serinin bir sonraki oyunu ise geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde duyurulmuştu. Hikaye olarak hayali tropikal Yara isimli bir ülkeye gideceğimiz Far Cry 6’da, yine bir diktatörü devirmek için mücadele vereceğiz. Daha çok Breaking Bad ve The Mandalorian dizileri ile akıllara gelen ünlü oyuncu Giancarlo Esposito tarafından canlandırılan Anton Castillo, ülkesini eski ihtişamlı günlerine geri döndürmek amacında ve bunun için gerekeni yapmaya da hazır olacak. Bu noktada da biz Dani Rojas olarak ve baskıcı rejimi ortadan kaldırabilmek için bir devrimin fitilinin ateşlenmesine yardım edeceğiz. 

Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde belirsiz bir tarihe ertelenen ve geliştirilme süreci evden çalışma sistemine geçildiği için daha yavaş bir hızla devam eden Far Cry 6 ile ilgili olarak bugün yeni bir video daha yayınlandı. Bildiğiniz gibi oyunun duyuru fragmanı CGI olarak yayınlanmış ve sunumu ile büyük bir beğeni toplamıştı. Fransız animasyon stüdyosu Unit Image, bu fragmanın sahne arkasına bir bakışın atıldığı özel bir video yayınladı

Far Cry 6 Sahne Arkası Videosu Nasıl Olmuş? 

Oyun

Ubisoft Uyardı: Sahte Far Cry 6 Beta Daveti E-Postalarına Dikkat!

Benzer İçerikler

YORUMLAR