Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

Milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenen Far Cry 6 için sistem gereksinimleri açıklandı. İşte yeni Far Cry oyununun sistem gereksinimleri!

Orçun Çavuşoğlu -

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen Far Cry 6 sistem gereksinimleri belli oldu. Yaklaşık bir ay sonra çıkacak olan oyunu bilgisayarında oynayacak olan oyuncular için merak edilen soru, cevabını buldu. Peki sisteminiz yeni Far Cry’ı kaldıracak mı? Detaylar haberimizde. 

Oyun

Far Cry 6 Xbox Series X Oynanış Görüntüleri Ortaya Çıktı

Far Cry 6 Sistem Gereksinimleri Detayları

7 Ekim 2021 tarihinde PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Far Cry 6 için belirlenen sistem gereksinimleri en düşük, önerilen, 1440p 60 FPS DirectX Işın İzleme Kapalı, 1440p 60 FPS DirectX Işın İzleme Açık ve 4K 30 FPS DirectX Işın İzleme Açık olmak üzere beş başlık altında toparlanmış

FAR CRY 6 En Düşük Sistem Gereksinimleri 

1080p, 30 FPS, DirectX Işın İzleme Kapalı 

FAR CRY 6 Önerilen Sistem Gereksinimleri 

1080p, 60 FPS, DirectX Işın İzleme Kapalı 

1440p, 60 FPS, DirectX Işın İzleme Kapalı 

1440p, 60 FPS, DirectX Işın İzleme Açık 

4K, 30 FPS, DirectX Işın İzleme Açık 

Bunların yanı sıra, Far Cry 6 oyununun PC versiyonunda kare hızı kilidi olmayacak olup, derinlemesine özelleştirme seçenekleri, hibrit çevre birimi ve geniş kontrol özelleştirmesi, çoklu monitor ve geniş ekran desteği, performans analizi için oyun için ölçüt ve AMD FidelityFX Super Resulation desteği de bulunacak. 

Benzer İçerikler

YORUMLAR