GamesCom 2021 Kazananları Duyuruldu

Yapılan oylamalar ile GamesCom 2021 kazananlarının listesi ortaya çıktı. Elden Ring oyununun damgasını vurduğu oylamanın detayları haberimizde.

Orçun Çavuşoğlu -

GamesCom 2021 kazananları açıklandı. Bakalım bu yılın ödülleri hangi oyunlara gitmiş. Detaylarına aşağıdaki listeden göz atabilirsiniz.

Bu yılın GamesCom fuarını yavaş yavaş geride bırakmak üzereyiz. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü GamesCom 2021 Açılış Gecesi Canlı yayını ile başlayan ve tamamıyla çevrimiçi olarak düzenlenen fuar, COVID-19 öncesindeki seviyesini aratmış olsa da, her şeye rağmen keyifli geçtiğini söyleyebiliriz. Birçok yeni oyun duyurusuna ek olarak, çıkışını sabırsızlıkla beklediğimiz oyunların son durumundan da haberdar olduk.  

Her fuar için olduğu gibi GamesCom 2021 sırasında da en iyilerin seçildiği bir oylama yapıldı. Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz Salı günü genel bir liste yayınlanmıştı. Daha sonradan bu listeye En İyi Duyuru, GamesCom’un En İyisi, En İyi Fragman ve En İyi Oyun Listesi olmak üzere dört kategorinin daha eklenmesi ile kazananlar da belli oldu

Oyun

GamesCom 2021 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilen Oyunlar

GamesCom 2021 Kazananları Belli Oldu

Elden Ring dört kategoride ödül kazanırken, yeni Saints Row oyunu iki kategori ile FromSoftware oyununu takip etti. Oylamaların sonuçlarına aşağıdan bakabilirsiniz. 

En İyi Microsoft Xbox Oyunu

En İyi Nintendo Switch Oyunu

En İyi PC Oyunu

En İyi Sony PlayStation Oyunu

En İyi Aksiyon Macera Oyunu

En İyi Aksiyon Oyunu

En İyi Aile Oyunu

En İyi Bağımsız Oyun

En İyi Rol Yapma Oyunu

En İyi Simülasyon Oyunu

En İyi Spor Oyunu

En İyi Strateji Oyunu

En İyi Çok Oyunculu Oyun

Devamlılığı En İyi Olan Oyun

En Özgün Oyun

En İyi Duyuru

En İyi Oyun Listesi

Gamescom'un En İyisi

En İyi Fragman

Benzer İçerikler

YORUMLAR