Instagram Reels'e Alışveriş Yapma Özelliği Geldi

Instagram bugün Reels üzerinden alışveriş yapma özelliğini tüm dünyada kullanıma sunduğunu açıkladı. Ayrıntılar haberimizde.

Emre Fırtına -

Facebook'un bünyesinde bulunan Instagram her geçen gün yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Instagram Reels'e alışveriş yapma özelliği geldi. Instagram Reels alışveriş yapma özelliği nedir? İşte ayrıntılar.

Instagram Reels Alışveriş Yapma Özelliği ile Güncellendi

MAC Cosmetics, Revolve, Song of Style by Aimee Song, Rare Beauty ve NBA gibi markalar Reels’da alışveriş özelliğini kullanmaya başlarken, Instagram’ın @shop hesabı da For the Ages, Centinelle, Kammok, Expedition Subsahara ve Paper & Clay gibi yeni marka ve küçük işletmelerin alışveriş yapılabilen Reels videolarını paylaştı.

Alışveriş özellikleri ile uygulamanın neresinde olursa olsun insanların ilham aldığı anda bir şey keşfetmesini ve satın almasını kolaylaştırmayı amaçlayan Instagram, Reels’da alışveriş özelliği ile bir Reels videosundaki ürünlere tıklayarak o ürünleri satın alma, kaydetme veya ürün hakkında daha fazla bilgi alma fırsatı sunuyor.

Sosyal Medya

YouTube Instagram Hesabından Bilal Göregen'in Videosunu Paylaştı

Instagram ayrıca 2020'de Instagram topluluğunun alışveriş trendlerini paylaştı. Trenler şu şekilde:

Sosyal Medya

Instagram Guides Türkiye'de! Instagram Guides Nedir?

 

Şirket yeni özellikler ile uygulamayı geliştirmeye devam ediyor. Instagram geçtiğimiz haftalarda yeni canlı yayın özelliklerini de paylaşmıştı.

Instagram’ın yeni Canlı Yayın özelliklerinin detayları da şu şekilde:

Benzer İçerikler

YORUMLAR