iOS 15 Public Beta Yayınlandı: Yenilikleri, Hataları ve Yükleme Talimatları

iOS 15'i herkesten önce deneyimleyebilmek istiyorsanız, iOS 15 Public Beta resmi olarak yayınlandı ve hemen şu an indirilebilir durumda.

Berk Demirci -

Apple tarafından kısa bir süre önce duyurulan iOS 15, sistem genelinde pek çok yenilik ile birlikte geliyor. Eğer siz de yeni işletim sistemini herkesten önce deneyimleyebilmek istiyorsanız, iOS 15 Public Beta resmi olarak yayınlandı ve hemen şu an indirilebilir durumda!

iOS 15 Public Beta Nedir?

İşletim sisteminin nihai sürümünün yayınlanmasından önce geliştiricilere ve meraklı kullanıcılara açık bir kapı bırakan Apple, iOS 15'i herkesten önce deneyimleyebilmenize ve geliştirme sürecine katkı sağlayabilmenize olanak sunuyor. Tabii ki bu süreçte beta yazılım kullandığınızı unutmamalısınız.

Bu nedenle özellikle ilk beta sürümlerinde pek çok hata ve sorun ile karşılaşma ihtimaliniz bulunuyor. Kullanıcıların Public Beta 1 güncellemesinde yaşadığı sorunların bazılarını da yazımızın devamında sizlerle paylaşacağız. Neyse ki iPhone'unuzu ufak bir çaba sonucunda iOS 14'e geri yükleyebilirsiniz.

iOS 15 Public Beta 1 Yenilikleri Neler?

iOS 15 Public Beta, iOS 15 ile sunulacak olan yeniliklerin neredeyse tamamını içeriyor. Bazı özellikler ilk güncellemede aktif olmasa da, programın ilerleyen güncellemelerinde kullanıcılarla buluşturulacak. Yani iOS 15 Public Beta'nın bir iOS 15 ön izlemesi olduğunu düşünebilirsiniz. iOS 15 ile kullanıma sunulacak tüm yeniliklere aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz: 

Yazılım

iOS 15 Yenilikleri, Çıkış Tarihi ve Alacak Modeller

iOS 15 Public Beta Bilinen Hatalar

Kullanıcılar tarafından rapor edilen hatalar ağırlıklı olarak bu maddeleri kapsıyor olsa da, siz bu hataların hiçbiri ile karşılaşmayabilir ya da daha fazlası ile karşılaşabilirsiniz. Tamindir olarak Public Beta programının ilk sürümlerini birincil cihazınıza yüklememenizi tavsiye ediyoruz.

iOS 15 Public Beta Nasıl Yüklenir?

Yazılım

iOS 15 Beta Nasıl Yüklenir?

iOS 15 Public Beta Yüklenebilen iPhone Modelleri

Beta Yazılımların Risklerini Anlamak

İster Apple, ister Google isterseniz de Microsoft tarafından yayınlanan beta yazılımları kullanın, bunların hepsi çeşitli hatalar ve sorunlar barındırabilir. Bu nedenle beta programa kaydolmak isteyip istemediğiniz konusundaki kararınızı verdikten sonra verilerinizi yedeklemenizi tavsiye ederiz.

Yazılım

iOS 15 Yenilikleri, Çıkış Tarihi ve Alacak Modeller

Benzer İçerikler

YORUMLAR