League of Legends 6'da 6 Modu Tekrar Geldi

League of Legends oyununda Cadılar Bayramı'na özel düzenlenen Harrowing etkinliği boyunca 6'da 6 oyun modunu oynayarak 6 kişiyi birden öldürme şansı yakalayabilirsiniz.

Barış YANIK -

League of Legends'da 2014 Harrowing etkinlikleri başladı. 24 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında sürecek olan etkinlik boyunca 6'da 6 oyun modunu oynama fırsatı ile yeni ve indirimli kostümler alma şansı bulabileceksiniz.

Cadılar Bayramı'na özel olarak hazırlanan Harrowing Halloween Etkinliği League of Legends oyuncularına pek çok yenilik sunuyor. Özel olarak tasarlanmış haritada 6 kişilik takımlar halinde oynanan 6'da 6 oyun modunda rakip takımın tamamını öldürerek 6'da 6 yapma şansı bulabiliyorsunuz.

Cadılar Bayramı etkinliğindeki tek yenilik yeni oyun modu değil tabiki. Birbirinden güzel kostümler sandıktan çıktı. Geçtiğimiz yıllarda yapılan cadılar bayramı etkinliklerinde ortaya çıkan kostüm paketlerini satın alabilirsiniz. Bunun dışında 3 adet yeni simge kazanma şansınızda bulunuyor. Dilerseniz maddeler halinde etkinlik süresince elde edebileceğiniz yada satın alabileceğiniz ödülleri sıralayalım.

Simgeler:

Yeni Kostümler:

Harrowing Kostüm Paketleri:

Sandıktan Çıkan Kostümler

Sandıktan Çıkan Totem Görünümleri

Harrowing Halloween etkinliği boyunca düzenlenecek olan sürpriz indirimler sayesinde kostüm, şampiyon ve totem görünümlerini indirimli fiyatları üzerinden alabilirsiniz. Kostüm paketleri ve diğer kampanyalar ile ilgili detaylı bilgi almak için TIKLAYINIZ!

League of Legends'ı indirip denemediyseniz sitemiz üzerinden ücretsiz ve güvenli bir şekilde indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Alienware Yeni Oyun Laptop'unu ve Ona Özel Grafik Hızlandırıcısını Tanıttı

Benzer İçerikler

YORUMLAR