LoL 11.11 Yama Notları Çıktı!

LoL 11.11 yama notları çıktı. Ormancıların çoğu zayıflarken çoğu güçlendi. Peki, hangi şampiyonlar zayıflarken hangileri güçlendi? İşte merak edilen detaylar!

Anıl Özünaldım -

LoL 11.11 yama notları paylaşıldı. Peki, League of Legends oyuncularını bu mayıs ayının ikinci güncellemesinde ne gibi değişiklikler bekliyor? Tricia "mom cat" Tan ile Hanna "shio shoujo" Woo'ya göre mayıs ayının ikinci güncellemesinde ağırlıklı olarak ormancılar üzerinden değişikliğe gidiliyor.

Yama notlarında ayrıca sevilen "Merkez Baskını" modunun geri döndüğü açıklandı ancak önceki sezonlardan farklı olarak merkez baskınında bu sezon birtakım denge değişikliklerine gidildi.

LoL 11.11 Yama Notları Özeti

Peki, LoL 11.11 güncellemesinde oyuncuları ne gibi değişiklikler bekliyor? League of Legends 11.11 kostümleri nelerden oluşuyor? Yeni yamada hangi şampiyonlar nerflenirken (zayıflatılırken) hangi şampiyonlar bufflandı (güçlendi)? Güçlenen ve zayıflayan şampiyonlar da dahil olmak üzere oyun genelinde yapılan tüm değişikliklere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

LoL 11.11 Zayıflayan Şampiyonlar

LoL 11.11 Güçlenen Şampiyonlar

LoL 11.11 Kostümler

Bu yama Sejuani, Mordekaiser, Renekton, Senna, Sylas ve Varus kostümleri bizi bekliyor. LoL 11.11 yama notlarına göre kostümler, 27 Mayıs 2021 tarihinde oyuna eklenecek.

1. KOD ADI: Sejuani

2. KOD ADI: Mordekaiser

3. KOD ADI: Renekton

4. KOD ADI: Senna

5. KOD ADI: Sylas

6. KOD ADI: Sylas Prestij Serisi

7. KOD ADI: Varus

LoL Merkez Baskını Denge Değişiklikleri

Oyun

LoL 11.10 Yama Notları Çıktı!

Benzer İçerikler

YORUMLAR