LoL 11.18 Yama Notları Çıktı!

LoL 11.18 yama notları yayımlandı. Peki, en son güncellemede hangi şampiyonlar zayıflatılırken hangileri güçlendirildi ve video oyununa hangi kostümler eklendi?

Anıl Özünaldım -

LoL 11.18 yama notları paylaşıldı. Dünya Şampiyonası'na yönelik iki yamadan ilki olan söz konusu League of Legends güncellemesinde birçok karakter "biraz abartılı" bir şekilde yeniden ele alındı.

Jina "ahrisoo" Yoon ve Paul "RiotAether" Perscheid tarafından hazırlanan güncelleme notlarına göre video oyununa birbirinden harika kostümler geliyor.

LoL 11.18 Yama Notları Özeti

Bu yamada video oyununa Pentakill III: Lost Chapter Yorick, Pentakill III: Lost Chapter Mordekaiser, Pentakill III: Lost Chapter Olaf, Pentakill III: Lost Chapter Karthus, Pentakill III: Lost Chapter Kayle, Pentakill III: Lost Chapter Sona ve Pentakill'in Ahenksizliği Viego ve Hextech Tristana ekleniyor.

Oyun

LoL 11.17 Yama Notları Çıktı!

League of Legends (LoL) 11.18 güncellemesinde zayıflayan şampiyonlar Aphelios, Ashe, Camille, Jayce, Kalista, Lee Sin, Renekton, Varus, Trundle ve Thresh'ten oluşuyor. Güçlenen şampiyonlar arasında ise Dr. Mundo, Jinx, Kai'sa, Karma, Yuumi, Zed, Zoe, Morgana, Singed, Miss Fortune, Kog'Maw, Karma, Draven, Gangpank, Yone, Urgot, Twitch, Soraka ve Taliyah bulunuyor.

LoL 11.18 Zayıflayan (Nerflenen) Şampiyonlar

LoL 11.18 Güçlenen (Bufflanan) Şampiyonlar

LoL 11.18 Kostümler

League of Legends'ın 11.18 yaması ile oyuna aşağıdaki kostümler eklendi.

1. Pentakill III: Lost Chapter Yorick, Pentakill III: Lost Chapter Kayle, Pentakill III: Lost Chapter Olaf

2. Pentakill III: Lost Chapter Mordekaiser, Pentakill III: Lost Chapter Karthus, Pentakill III: Lost Chapter Sona

3. Pentakill'in Ahenksizliği Viego

4. Hextech Tristana

Benzer İçerikler

YORUMLAR