Minecraft 1.18 Nasıl İndirilir, Yenilikleri Neler, Ne Zaman Çıkacak?

Minecraft 1.18 ne zaman çıkacak, beta sürümü nasıl indirilir, yenilikleri neler? İşte yeni sürüm ile ilgili oyuncuların merak ettiği ve edebileceği her şey!

Anıl Özünaldım -

Minecraft 1.18 indirmek için hangi adımların izlenmesi gerekiyor? Yeni Minecraft güncellemesi ile oyuncularla buluşturulacak yenilikler nelerden oluşuyor? Bu ve bu gibi soruların yanıtını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Yeni sürümün çıkış tarihinin gelmesine oyuncuların önünde daha birkaç ay olsa da beta sürümü şu an indirilip incelenebiliyor. Projenin arkasında yer alan geliştiriciler, video oyununun yeni sürümünü geliştirmeye hala devam ediyor ve oyundaki dikkate değer değişiklikleri sizin için bir arada topladık.

İnternet

Minecraft Ücretsiz Olarak Tarayıcıda Nasıl Oynanır?

Minecraft 1.18 Nasıl İndirilir?

Minecraft 1.18 Yenilikleri Neler?

Son yayımlanan beta sürümünün oyundaki etkisini aşağıda yer alan videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Minecraft 1.18 Çıkış Tarihi

Minecraft'ın en son sürümünün 2021 yılının sonlarına doğru çıkması bekleniyor ancak oyuncular o zamana kadar beta versiyonunu indirerek yaklaşan güncelleme hakkında fikir sahibi olabilir. Beta sürecinde oyuna eklenenler beta sürecinin sonunda oyundan kaldırılabilir. Bu, betadaki bazı özelliklerin oyuncularla hiçbir zaman buluşmayacağı anlamına gelir.

Benzer İçerikler

YORUMLAR