New State Mobile McLaren Automotive ile Ortaklığını Duyurdu!

New State Mobile, mart güncellemesi artık yayında ve McLAREN automotive ortaklığını duyurdu. İşte tüm detaylarıyla yeni mart güncellemesi.

Ünsal Sarıtoprak -

New State Mobile, mart güncellemesi artık yayında ve McLAREN automotive ortaklığını duyurdu. Android ve iOS'ta mevcut olan güncelleme, yeni bir Survivor Pass, yenilenmiş bir Erangel haritası, yeni bir silah, silah özelleştirme seçenekleri ve daha fazlasını kapsıyor. İşte detaylar!

New State Mobile ve McLaren Automotive Güçlerini Birleştirdi

KRAFTON, Inc. bugün NEW STATE MOBILE’ın Mart güncellemesinin Android ve iOS'ta yayınlandığını duyurdu. Bu güncelleme, battle royale oyununun McLaren Automotive ile ortaklığının lansmanını da beraberinde getiriyor ve 765LT süper otomobil artık oyunda mevcut durumda. Mart güncellemesi ayrıca yeni bir Survivor Pass, yenilenmiş bir Erangel haritası, yeni bir MG3 silahı, Vector ve Mini-14 için ek silah özelleştirme yuvaları sunuyor. 

NEW STATE MOBILE'ın lüks süper otomobil üreticisi McLaren Automotive ile yaptığı iş birliği, oyuna daha hafif, daha güçlü ve en yüksek düzeyde sürücü etkileşimi sunan 765LT'yi tanıtıyor. 765LT, "Longtail" McLarens serisinin en yenisi ve McLaren'ın şimdiye kadarki en gelişmiş ve ilgi çekici LT modelidir. Oyuncular şimdiye kadarki en güçlü LT'yi deneyimlemek için Troi ve Erangel'e artık giriş yapabilirler veya sınırlı bir McLaren 765LT Sandığı aracılığıyla özel araç görünümlerini elde edebilirler.

765LT’nin beş farklı renk seçeneği bulunmaktadır: McLaren Turuncusu, Armatür Yeşili, Gün Batımı Turuncusu, Yıldırım Mavisi ve New State Özel. Mart güncellemesi ile oyuna eklenen diğer önemli özelliklerin tam listesini aşağıda görebilirsiniz:

Oyun

PUBG New State İndirme Sayısı ve Kazancı Belli Oldu

New State Mobile’in Mart güncellemesi Android ve iOS kullanıcıları için yayında. Bu yeniliklerden yararlanmak için oyunu güncellemeyi unutmayın. Peki siz bu güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesiz üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR