Resident Evil: Death Island Çıkış Tarihi Açıklandı (Video)

Resident Evil: Death Island'ın çıkış tarihi duyuruldu. Yeni Resident Evil animasyon filminin fragmanı da yayımlandı. İşte heyecanlandıran yapımın detayları!

Anıl Özünaldım -

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve duyurulduğu ilk günden itibaren merak içerisinde beklenmeye başlanan Resident Evil: Death Island'ın çıkış tarihi açıklandı. Yapılan açıklamayla beraber yeni Resident Evil animasyon filminin ne zaman yayımlanacağı belli oldu.

Capcom ve Sony Pictures, şubat ayında Resident Evil: Death Island isimli yeni bir animasyon filmi duyurmuştu. Leon Kennedy ve Jill Valentine gibi sevilen karakterlerin yer aldığı yapımın ne zaman vizyona gireceği belli oldu.

Resident Evil: Death Island Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Resident Evil'ın resmî sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada Resident Evil: Death Island isimli animasyon filminin 25 Temmuz tarihinde 4K (UHD), Blueray, DVD ve dijital olarak piyasaya sürülecek.

Resident Evil: Death Island Fragmanı Paylaşıldı

Ayrıca Resident Evil: Death Island filminin fragmanı da yayımlandı. Sony Pictures Entertainment'ın resmî YouTube kanalı üzerinden yayımlanan tanıtım videosunun görüntülenme sayısı kısa sürede 270 bine ulaştı. 2 dakika 29 saniye uzunluğundaki fragmanı aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

Resident Evil: Death Island Seslendirme Kadrosu

sinema

IMDb Puanı En Yüksek Animasyon Dizileri

En iyi animasyon filmleri arasında yerini alması beklenen Resident Evil: Death Island hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu animasyon filmi ile ilgili düşüncelerinizi aşğaıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR