Steam Haftanın En Çok Satanlar Listesi Yayınlandı

Steam'de geçtiğimiz haftanın en çok satanları belli oldu. V Rising geçtiğimiz hafta koltuğu ele geçirmesiyle birlikte bu hafta da korumaya devam ediyor.

Barış Bulut -

Steam'de her hafta olduğu gibi bu hafta da haftanın en çok satanlar listesi yayınlandı. Uzunca bir süredir Elden Ring ve Steam Deck arasında geçen kıyasıya liderlik yarışına geçtiğimiz hafta V Rising de dâhil olmuştu. Görünen o ki V Rising koltuğu geri vermeyi pek de düşünmüyor.

Listede ilk sırayı çıkışıyla birlikte almasının ardından tekrar kaptırmayan V Rising'i, Steam Deck şirketi sevindiren satış rakamlarıyla takip etmeye devam ediyor. Elden Ring ise ilk 3'teki yerini koruyor. En şaşırtıcı oyun bu hafta FIFA 22 gibi görünebilir ancak oyun tam %84'lük dev bir indirime girdi ve bu indirim sayesinde oldukça satış yapmayı başarmış gibi görünüyor.

Listede bir diğer ilginç durumsa V Rising'in ek paketinin de 6. sırada yer alması. Bu hafta çıkışını gerçekleştiren Sniper Elite 5 ise listeye 10. sıradan giriş yapmış durumda. Pek başarılı bir çıkış süreci geçirmemesi nedeniyle önümüzdeki haftalarda listede yer alıp alamayacağı belirsiz.

Steam Haftanın En Çok Satanları

  1. V Rising
  2. Steam Deck
  3. ELDEN RING
  4. FIFA 22
  5. My Time at Sandrock
  6. V Rising - Founder's Pack: Eldest Bloodline
  7. Valve Index VR Kit
  8. Hatsune Miku: Project DIVA Mega Mix+ - VIP Edition
  9. No Man's Sky
  10. Sniper Elite 5

Benzer İçerikler

YORUMLAR