Steam Ödülleri 2021 Adayları Açıklandı: Oy Kullanabilirsiniz

Çok sayıda oyuncu tarafından merak içerisinde beklenen Steam Ödülleri 2021 adayları duyuruldu. Belirtilen tarihe kadar Steam üzerinden oy kullanabilirsiniz.

Anıl Özünaldım -

Steam Ödülleri 2021 adayları belli oldu. Peki, popüler dijital oyun mağazası Steam üzerinden düzenlenen ödül töreni için hangi video oyunları aday gösterildi? Çeşitli kategoriler için aday gösterilen yapımlara dair ayrıntılar haberimizde.

Steam Ödülleri 2021 Adayları Duyuruldu

Yılın bitmesine sayılı günler kala dijital oyun mağazasında oldukça önemli bir ödül töreni düzenleniyor. Steam Awards 2021 olarak isimlendirilen ödül töreni için Yılın Oyunu, Yılın Vr Oyunu, Aşk ile Devam Ettirilen, En İyi Oyun Müziği dahil olmak üzere çeşitli kategoriler belirlendi.

Oyun

Türkiye'de En Çok Kazanan Oyunlar Açıklandı (2021)

Yılın en iyi yapımlarını seçmek için 22 Aralık TSİ 21.00 ve 3 Ocak TSİ 20.00 tarihleri arasında oy kullanabilirsiniz. Steam Ödülleri'nde yer alan çeşitli kategorilere aday olan video oyunlarının listesi şu şekilde:

Yılın Oyunu

Yılın VR Oyunu

Aşk ile Devam Etirilen

Arkadaşlarla Daha Zevkli

Üstün Görsel Stil

En Yenilikçi Oynanış

Kötü Olduğunuz En İyi Oyun

En İyi Oyun Müziği

Zengin Hikayeye Sahip Üstün Oyun

Arkadanıza Yaslanın ve Rahatlayın

Steam Ödülleri 2021 adayları hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR