Telegram Toplu Görüntülü Konuşma Özelliği Aldı

Telegram toplu görüntülü konuşma özelliğini sonunda kullanıcılarla buluşturdu. Peki, yeni özellik kullanıcılara tam olarak neler sunuyor? İşte tüm ayrıntılar!

Anıl Özünaldım -

Telegram toplu görüntülü konuşma özelliğine nihayet kavuştu. Kullanıcıların bir mesajlaşma uygulamasından alabileceği maksimum verimi almasına yardımcı olacak özelliklerle donatılan görüntülü grup görüşmeleri ayrıca tablet, masaüstü ve diğer birçok cihaz kullanıcısı ile eş zamanlı görüşme olanağı sunuyor.

Telegram Toplu Görüntülü Konuşma Neler Sunuyor?

Son günlerde dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri haline gelen Telegram bu sefer kullanıcıların karşısına oldukça yenilikçi bir anlayışla çıktı. Yeni özellik, kullanıcıların en çok beklediği özelliklerin başında geliyordu ama görünüşe bakılacak olursa bekleyiş sona erdi.

Mobil

Telegram Kurucusu, iPhone Sahiplerinin Dijital Köle Olduğunu Söyledi

Telegram'e gelen görüntülü grup görüşmelerinin kullanıcılara neler sunduğunu şu maddelerden öğrenebilirsiniz:

Telegram'ın son güncellemesi ile kullanıma sunulan tek özellik bununla sınırlı değil. Telegram'a bu özelliğin dışında hareketli arka planlar da geldi. Bu renkli, canlı ve birbirinden güzel arka planlar algoritmik olarak oluşturuluyor ve her mesaj gönderildiğinde değişime uğruyor. Arka planda çok büyük değişiklik olmasa da en azından çarpıcı bir farklılığın oluştuğu söylenebilir.

Mesajlaşma uygulaması, hareketli arka plandan hoşlanmayacak olan kullanıcılarına da yeni bir özellik sunuyor. Bu özellik, tahmin edebileceğiniz üzere kendi arka planınızı oluşturmanıza olanak tanıyor.

Benzer İçerikler

YORUMLAR