Total War: Warhammer 3 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Total War: Warhammer 3 sistem gereksinimleri gün yüzüne çıktı. İşte yeni Warhammer oyununu oynayabilmek için gerekli olan bileşenlere ilişkin tüm ayrıntılar!

Anıl Özünaldım -

Total War: Warhammer 3 sistem gereksinimleri duyuruldu. Peki, merak içerisinde beklenen strateji oyununu sorunsuz bir şekilde oynamak için hangi donanıma sahip olmak gerekiyor? Konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Total War: Warhammer 3 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Dünya çapında çok sayıda oyuncu tarafından merak içerisinde beklenen Total War: Warhammer 3 isimli oyunun minimum ve önerilen PC sistem gereksinimleri açıklandı. Peki, yeni Warhammer oyununu oynamak için hangi bileşenlere sahip olmak gerekiyor?

Oyun

Xbox Game Pass Abone Sayısı Açıklandı

Total War: Warhammer 3 Minimum Sistem Gereksinimleri

Paylaşılan sistem gereksinimlerine göre oyunu minimum ayarda oynayabilmek için Nvidia GTX 900 , AMD RX 400 serisi ya da Intel Iris Xe ekran kartına sahip olması gerekecek. İşlemci tarafında ise Intel i3 veya Ryzen 3 serisi isteniyor. Ayrıca 6 GB RAM gerekiyor. Oyunu bilgisayarınıza yükleyebilmek için 120 GB kullanılabilir alana ihtiyacınız olacak.

Total War: Warhammer 3 Önerilen Sistem Gereksinimleri

Yeni Warhammer oyununun önerilen sistem gereksinimlerine baktığımızda Intel i5 veya Ryzen 5 serisi işlemcisinin istendiğini görüyoruz. Ekran kartı tarafında Nvidia GeForce GTX 1660 Ti ya da AMD RX 5600-XT isteniyor. RAM'in ise en az 8 GB olması gerekiyor.

Total War: Warhammer 3 Çıkış Tarihi

Creative Assembly tarafından geliştirilen Total War: Warhammer 3 isimli strateji oyunu, 17 Şubat 2022 tarihinde piyasaya sürülecek.

Total War: Warhammer 3 sistem gereksinimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR