Ücretsiz Amazon Prime Oyunları Açıklandı: Değerleri 3000 TL'yi Aşıyor!

Ücretsiz Amazon Prime oyunları belli oldu. Peki, Amazon Prime abonelerine ücretsiz olarak sunulacak video oyunları hangileri? İşte paylaşılan liste!

Anıl Özünaldım -

2024 yılının Nisan ayında sunulacak ücretsiz Amazon Prime oyunları açıklandı. Önümüzdeki ay yine oyuncuları birbirinden eğlenceli yeni oyunlar bekliyor. Ay boyunca ücretsiz olarak dağıtılacak oyunların içerisinde bazı yapımlar dikkat çekiyor.

Prime Gaming, oyuncular için kütüphanelerine ekleyebilecekleri oyunları duyurdu. Fırsattan yararlanmak isteyen oyuncular Amazon Prime aboneliği ile oyunları kütüphanelerine ekleyebilir.

Nisan Ayı Ücretsiz Amazon Prime Oyunları

4 Nisan

11 Nisan

18 Nisan

25 Nisan

Oyun

Ücretsiz Epic Games Oyunları Açıklandı: Hemen Kütüphanenize Ekleyin!

Nisan ayında ücretsiz olarak sunulacak Amazon Prime oyunları arasında Fallout 76 dikkat çekiyor. Bethesda'nın çıkışıyla dikkat çeken oyunu günümüzde bile oldukça fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricisi Bethesda Game Studios'un Fallout serisindeki son oyunu Fallout 76'da bombaların düşüşünden 25 yıl sonra, ülkenin en başarılı ve zeki insanları arasından seçilen sen ve senin gibi diğer sığınak sakinleri, Reclamation Day 2102'de nükleer kıyamet sonrası Amerika'ya adım atıyor.

sinema

Fallout Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Amazon Prime abonelerine ücretsiz olarak sunulacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR