Amazon Prime Nedir, Amazon Prime Fiyatı Ne Kadar?

Amazon Prime nedir? Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar? Bu yazıda tüm dünyada oldukça popüler olan hizmete ilişkin merak edilen soruları cevaplayacağız.

Amazon Prime üyelik fiyatı ne kadar sorusunun yanıtı, e-ticaret devi Amazon tarafından sunulan bazı hizmetlere erişmek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Hazırladığımız rehberde Amazon Prime Kaç TL, sunulan hizmetler nelerdir? gibi abonelik servisine dair merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız.

İlk olarak 2005 yılında sunulan Amazon Prime, kullanıcılara belirli bir ücret karşılığında çeşitli avantajlar sunuyor. Öncelikle milyonlarca kişi tarafından tercih edilen abonelik servisinin beraberinde getirdiği çevrim içi hizmetlere yakından göz atalım.

Amazon Prime Nedir?

Amazon Prime, dünyadaki en büyük firmalardan biri olan Amazon’un sunduğu bir abonelik servisidir. Bu abonelik servisi pek çok hizmeti bir arada sunuyor. Bu hizmetler şu şekildedir:

  • Bedava ve hızlı kargo
  • Prime Video
  • Prime’a özel avantajlar
  • Prime Gaming

amazon-prime-ne-kadar

Bedava ve Hızlı kargo

Hızlı ve ücretsiz kargo sayesinde Amazon’un sattığı ürünler ertesi gün kapınızda oluyor. Gün içerisinde yaptığınız alışverişlerin ertesi gün elinizde olması gerçekten mükemmel bir hizmet. Eğer ki Amazon’un hizmet verdiği illerde ikamet ediyorsanız Amazon Prime’ın bu özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Sadece Prime'a Özel

Amazon Prime abonesi olarak Prime’a özel bir takım avantajlar elde edebilirsiniz. “Günün Fırsatları” sayfasındaki avantaj ve indirimleri ilk siz yakalarsınız. Daha keyifli bir alışveriş deneyimi için Amazon Prime abonesi olabilirsiniz.

Prime Gaming

Prime Gaming ile pek çok ücretsiz oyuna ve oyun içi eşyaya sahip olabilirsiniz. Her ay yenilenen içerikler ile pek çok oyunu ücretsiz olarak dijital kütüphanelerinize ekleyebilirsiniz. Her ay irili ufaklı oyunlar, Prime Gaming sayfasında Amazon Prime aboneleri için dağıtılıyor.

League of Legends, PUBG, Rainbow Six Siege, Brawlhalla, CoD Warzone, gibi popüler oyunları oynuyorsanız Prime Gaming sizin için eşsiz bir hizmet sunuyor. Her ay ilgili pek çok oyun ile alakalı sanal para, eşya, skin ve çeşitli kozmetik ürünü sizlere hediye ediyor.

Ücretsiz oyunlara ve benzersiz oyun içi eşyalara sahip olmak için Prime Gaming’i her ay ziyaret edebilir ve bunlara çok kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Prime Video

Prime Video, dizi ve filmleri ile ön plana çıkan dijital yayın platformudur. Dünya çapında büyük bir popülerliğe ulaşan hizmet sayesinde Amazon’a özgü içerikler başta olmak üzere pek çok yapıma göz atabilirsiniz. Netflix’e güzel bir alternatif olan Prime Video’da pek çok dizi ve filme erişiminiz olur

Amazon Prime Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Amazon Prime’ın üyelik ücreti 39 TL. Bu kadar fazla özelliğe sahip bir aboneliğin fiyatının bu kadar uygun olması Türkiye’de yaşayan kullanıcılar için çok büyük bir avantaj. Ayrıca platformu 30 gün boyunca ücretsiz kullanabilmenize imkân tanıyan deneme sürümü de bulunuyor.

Deneme sürümü aracılığıyla herhangi bir ücret ödemeden Amazon Prime'a erişebilir ve abonelik sisteminin sunduğu hizmetlere yakından göz atabilirsiniz. Eğer beğenirseniz aylık belirli bir ücret karşılığında aboneliğe devam edebilirsiniz.

Amazon Prime İptali Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Amazon Prime İptali Nasıl Yapılır?

Amazon Prime üyeliğinizi nasıl iptal edeceğinizi bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Amazon Prime birçok ek hizmeti kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor.

Bu yazıda Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar sorusunu yanıtladık. Ayrıca popüler abonelik sisteminin neler sunduğunu açıkladık. Peki, siz Amazon Prime Türkiye fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR