vivo X Fold 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

vivo'nun merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu vivo X Fold 2 için çıkış tarihi doğrulandı. İşte detaylar!

Samet Dönmez -

Teknoloji dünyasında tasarım anlamında büyük devrimler kapıda. Samsung'un açtığı katlanabilir telefon tasarımı kapısı, vivo ve Motorola gibi büyük markalar tarafından takip ediliyor. Bu senenin merakla beklenen katlanabilir telefonlarından vivo X Fold 2 için resmi çıkış tarihi belli oldu.

vivo Başkan Yardımcısı konumundaki Huang Tao, 28 Mart tarihinde başlayan 2023 Boao Forum etkinliğinde firmanın resmi yüzü olarak vivo X Fold 2'nin yer alacağını açıkladı.

vivo X Fold 2 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Son yıllarda akıllı telefon piyasasında önemli atılımlar yapan vivo, farklı tasarımlarla her türlü kullanıcıya hitap eden ürünler ortaya koymak istiyor. Çinli üreticinin son harikası vivo X Fold 2 hakkında birçok detay sızdırılmış olsa da ilk defa resmi ağızdan telefonun çıkış tarihi açıklandı.

Buna göre vivo X Fold 2, 28-31 Mart tarihleri arasında düzenlenen 2023 Boao Forum etkinliği sırasında tanıtılacak. Yeni nesil katlanabilir telefonlar arasında iyi bir rakip olması bekleniyor. vivo X Fold 2 fiyatı için henüz bir resmi rakam verilmese de telefonun 1500 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı düşünülüyor.

Oldukça yüksek seviye donanımlara sahip olan telefonun özellikleri ise şu şekilde sıralanıyor:

teknoloji

Vivo X Fold 2'nin Özellikleri Ortaya Çıktı: Performans Testleri Göz Dolduruyor!

Benzer İçerikler

YORUMLAR