WhatsApp Çoklu Cihaz Bazı iOS Kullanıcılarına Sunuldu

WhatsApp çoklu cihaz desteği, bazı iOS kullanıcılarının deneyimine sunuldu. İşte WhatsApp'a gelen yeni özelliğin kullanılıp kullanılamadığını gösteren adımlar!

Anıl Özünaldım -

WhatsApp çoklu cihaz özelliği, bazı iOS beta katılımcılarının kullanımına sunuldu. Kullanıcı kitlesi açısından dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp Messenger, 2.21.150.11 sürümü ile yeni özelliği bazı beta kullanıcılarının deneyimlemesine izin veriyor.

Yeni özellik bütün kullanıcılara sunulduğu zaman her Whatsapp kullanıcısı mesajlaşma uygulamasını dört farklı cihazda ve bir akıllı telefonda kullanabilmeye başlayacak. Bu da akıllı telefonun mutlaka açık olmasının ya da cihazın yanında olmasının gerektiği günleri geride bırakacak. Başka bir şekilde ifade etmek gerekirse iPhone kapalı olduğunda ya da iPhone'un bir internet bağlantısı olmadığında bile WhatsApp Mac'te kullanılabilecek.

WhatsApp Messenger'ı birden fazla cihazda kullanabilmenize izin veren yeni özelliği kullanıp kullanamadığınızı öğrenmek için "Ayarlar > Bağlı Cihazlar" bölümüne gitmeniz yeterli. Bu bölümde çoklu cihaz adlı yeni bir seçenek görürseniz beta programına aşağıdaki adımları takip ederek katılabilirsiniz.

Mobil

WhatsApp Çoklu Cihaz Nasıl Kullanılır?

WhatsApp Çoklu Cihaz Beta iOS'te Nasıl Kullanılır?

WhatsApp Beta Programına Katılacakların Dikkat Etmesi Gerekenler

WhatsApp Çoklu Cihaz Sınırlamaları Neler?

Benzer İçerikler

YORUMLAR