Kasım 2021'de WhatsApp Desteği Sona Erecek Telefonlar Açıklandı

Kasım 2021 itibarıyla Whatsapp desteği sona erecek telefonlar duyuruldu. Peki, hangi akıllı telefon modellerinin WhatsApp desteği bitecek? İşte tüm detaylar!

Anıl Özünaldım -

1 Kasım tarihinden itibaren Whatsapp desteği sona erecek telefonlar belli oldu. Önümüzdeki ay Android işletim sistemli ve iPhone işletim sistemli akıllı telefonlardan bazılarında popüler anlık mesajlaşma uygulaması kullanılamayacak.

WhatsApp Messenger, 1 Kasım 2021 tarihinden iitbaren Android 4.0.3 ve daha eski sürümlere sahip olan Android cihazları ve iOS 9 ve daha eski iPhone modellerini desteklemeyecek. Bu sebepten ötürü iPhone SE, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerine sahip olan kullanıcıların işletim sistemini güncellemesi gerekiyor.

Önümüzdeki ay itibarıyla WhatsApp Messenger desteği sona erecek çok sayıda Android modeli bulunuyor. Bunlar arasında Samsung Galaxy S3 mini, Samsung Galaxy Ace 2, Samsung Galaxy SII, LG Optimus F7, LG Lucid 2, LG Optimus L5 Dual, Huawei Ascend Mate, Sony Xepria Arc S ve HTC Desire 500 gibi telefonlar yer alıyor.

Mobil

Yanlışlıkla WhatsApp Durum Paylaşanlar İçin Yeni Özellik Geliyor

Whatsapp Desteği Sona Erecek Telefonlar Listesi (Kasım 2021)

1 Kasım 2021 tarihinden itibaren çok sayıda telefonun Whatsapp desteğinin sona erecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR