Yeni LoL Şampiyonu Viego Tanıtıldı: İşte Yetenekleri!

Bu zamana kadar oyuna eklenen tüm şampiyonları unutun. Yeni LoL şampiyonu Viego, Sylas'a rakip olmaya geliyor. İşte şampiyon hakkında merak edilen ayrıntılar!

Anıl Özünaldım -

2021 yılında video oyununa eklenecek olan yeni LoL şampiyonu Viego’nun yetenekleri tanıtıldı. Peki, ilerleyen günlerde Sihirdar Vadisi ormanlarında yavaş adımlarla ilerlerken ansızın karşılaşılabilecek yeni ve ürkütücü şampiyonun yetenekleri neler? League of Legends’a eklenecek yeni şampiyon hakkında merak edilen bütün ayrıntılar haberimizde.

Yeni Lol Şampiyonu Viego Yetenekleri

League of Legends hayranıysanız muhtemelen çok oyunculu stratejik video oyunu için yeni bir şampiyonun yolda olduğunu şimdiye kadar duymuşsunuzdur. Mahvolmuş Kral Viego, League of Legends şampiyonlarının arasına katılan son şampiyon olarak ortaya çıktı ve LoL oyuncularına bu yılı iple çekmek için iyi bir sebep verdi.

Viego, ürkütücü mavi ve yeşil renk tonlarında parıldayan bıçağı ve tacı ile korkutucu bir orman şampiyonu olmaya geliyor. Riot, Viego’nun yeteneklerini “sislere ve ölüme hükmeden” olarak özetliyor. Yeteneklerinin özetinden de anlaşılacağı üzere şampiyonun oyuna hayaletimsi bir atmosfer getirdiğine şahit olacağız.

Örneğin Viego’nun pasifini ele alalım. Egemen’in Hakimiyeti olarak adlandırılan pasifinin açıklaması şu şekilde: Viego, öldürmeye yardım ettiği rakip şampiyonları geçici olarak ele geçirebilir ve canlarının bir kısmını iyileştirebilir. Şampiyonları ele geçirdiğinde Viego’nun eşyaları, saldırıları ve yetenekleri öldürülen düşmanın sahip olduğu eşya, saldırı ve yeteneğine dönüşür. Viego bir düşman şampiyonu ele geçirdiğinde ayrıca ilave hareket hızı kazanır.

Viego şampiyonunun bütün yeteneklerini aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Sizce oyuna eklenmesi planlanan bu şampiyon Sihirdar Vadisi'ne nasıl bir renk katacak? Yeni şampiyon hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Oyun

En İyi LoL Oyuncuları (2021)

Benzer İçerikler

YORUMLAR