1 Volt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

1 Volt mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.

1 Volt zorlu bulmacaları eğlenceli oyun dinamikleriyle birleştiren bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan 1 Volt'ta ilginç bir ana kahraman mevcut. Kullanılmış ve ömrü dolmuş bir pili ana kahraman yapan oyundaki maceramız kahramanımız olan pilin geri dönüşüm sürecine gönderilmesiyle başlıyor. Bir şekilde kahramanımız bu süreçten kazara kurtulmayı başarıyor. Bu olaydan sonra ise geri dönüşüm tesisinden kaçması gerekiyor. Biz de ona bu işi gerçekleştirmesinde yardımcı oluyoruz.

1 Volt'taki kahramanımız kolları ve bacakları olmadığı için sınırlı bir hareket kabiliyetine sahip. Fakat kahramanımız bu açığı sahip olduğu limitli elektrik dalgaları ve zıplama yeteneği ile kapatıyor. Elektrik dalgalarımızı kullanarak hareketli nesnelere ve duvarlara tutunabiliyor, eşyaları hareket ettirip yok edebiliyor, düğmeleri açabiliyor ve jeneratörleri çalıştırabiliyoruz. Ayrıca duvarlara zıplayarak onları itebiliyoruz. Bütün bu yeteneklerimizi yer çekimi ve fizik kuralları ile birleştirdiğimizde ise bulmacaları çözerek oyun boyunca ilerleyebilmekteyiz.

1 Volt'un grafiklerinin göze hoş göründüğü söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

1 Volt

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

1 Volt mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur

1 Volt platform oyunlarının atası olan Mario'daki yapıyı yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bulmacalarla birleştiren bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan 1 Volt'da ana kahramanımız pek de alışık olmadığımız türden bir ana kahraman. 1 Volt geri dönüşüme gönderilerek yok edilmek üzere olan; fakat kazara bu süreçten kaçmayı başaran bir pilin hikayesini konu alıyor. Oyundaki maceramız bu kaza eseri gerçekleşen kaçıştan sonra başlıyor. Pilimiz geri dönüşüme gitmekten krutulduktan sonra bulunduğu tesisten kaçması gerekiyor, biz de ona bu işi gerçekleştirmesi için yardım elimizi uzatıyoruz.

1 Volt boyunca karşımıza derin çukurların yanısıra ölümcül mekanik yapılar ve hareket eden engeller çıkıyor. Bu engelleri aşmak için ise pilimiz sahip olduğu elektrik dalgalarını kullanabiliyor. Sınırlı kullanım ömrüne sahip olan bu elektrik dalgaları duvarlara ve hareket eden şeylere tutunmamızı sağlıyor. Ayrıca bu dalgalarla nesneleri hareket ettirebiliyor ve onları yok edebiliyoruz. Düğmeleri açmak ve jeneratörleri çalıştırmak içinden bu dalgalardan faydalanıyoruz.

1 Volt'un grafiklerinin tatmin edici bir kalite sundupu söylenebilir. Yaratıcı bir şekilde tasarlanmış bulmacalarıyla 1 Volt uzun süren bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RE-VOLT 2

    Re-Volt 2 uzaktan kumandalı yarış arabalarının keyifli ve aksiyon dolu mücadelesine tanık olacağımız bir oyun.
  • RE-VOLT Classic

    RE-VOLT Classic, bir zamanların en popüler araba yarışı oyunlarından biri olan Re-Volt'un Android mobil versiyonu olarak, oldukça eğlenceli ve keyifli bir araba yarışı oyunudur.
  • Volt

    Volt uygulaması sayesinde sizinle aynı yöne giden araç sahipleriyle iletişime geçerek ekonomik ve konforlu bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz.
  • RE-VOLT 3

    RE-VOLT 3, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir en gerçekçi grafik ve oynanışa sahip rc araba yarış oyunu.
  • Poppy Playtime - Chapter 1 APK

    Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren Poppy Playtime Chapter 1 APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Standoff 1 APK

    Standoff Multiplayer APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur. Standoff 1 APK shooter oyunları sevenlere tavsiyemizdir.
  • Dead Island: Survivors

    1 numaralı zombi oyun serisi mobilde!
  • Ys Chronicles 1

    Aksiyon RPG dünyasında çığır açan bir oyunu Android cihazınızdan oynamanız artık mümkün.