100 Turns

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

100 Turns, yaklaştıkça görünür olan üç boyutlu platformda koşmaya çalıştığınız aksiyon oyunu.

100 Turns, Windows platformunda hem mobil hem de masaüstünde aynı oynanışı sunan evrensel oyunlar arasında. Efsane çöp adamların yer aldığı oyunları seviyorsanız aksiyon dozu yüksek bu oyunu kesinlikle oynamalısınız.

Minimalist görsellere sahip oyunda üç boyutlu, sürekli değişen yapıda tasarlanmış platformda koşarak ilerliyorsunuz. Zig zag çizerek koşan çöp adam karakterini dönüş noktalarında yönlendirerek bitiş noktasına varmaya çalışıyorsunuz ancak bunu başarmak hiç kolay değil. Bir bölümü tamamlayabilmeniz için tam tamına 100 dönüş yapmanız gerekiyor ki; oyunun da ismi buradan geliyor.

Durma lüksünüzün olmadığı oyunda karakteriniz sürekli koşar durumda olduğundan tek yapmanız gereken dönüş noktalarına geldiğinde dokunmak. Tabii ki platformun yapısı gereği bunu üst üste tekrarlıyorsunuz ve hızınız her geçen dakika daha da artıyor. Platformun yaklaştıkça görünür olması da bonusu oluyor.

Erkan Calp

100 Turns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

100 Turns, çöp adamı kontrol ettiğiniz aksiyon dozu yüksek koşu oyunu.

100 Turns, hızlı oyunlardan keyif alıyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Göze hoş gelen, daha da önemlisi yormayan kaliteli görseller sunmasına karşın oldukça ufak boyutlu olan oyun Android tabletin yanı sıra küçük ekranlı telefonlarda da rahat oynanabilecek şekilde tasarlanmış.

Minimalist görsellere sahip aksiyon oyununda çöp adam yerine geçip dinamik yapıda platform üzerinde koşarak ilerliyoruz. Amacımız 100 dönüş yaparak bitiş çizgisine ulaşmak. Kulağa oldukça basit gelen anlatım ne yazık ki oynanışa yansımıyor. Üzerinde koştuğumuz platform ilerledikçe kendisini gösterdiğinden hangi yönden dönüş yapacağımızı birkaç saniye öncesinden görebiliyoruz.

Oyunun kontrol sistemi son derece basit. Çöp adam kendiliğinden koştuğundan size sadece platformun dönüş noktalarına geldiğinde dokunmak kalıyor. Tabii ki bunu 100 defa yapmanız gerektiğinden ve de oyunun temposu giderek yükseldiğinden fazla kolay olmuyor.

Erkan Calp

100 Turns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
109 MB DOSYA BOYUTU

100 Turns, koştukça görünen platformda ilerlemeye çalıştığınız iOS oyunu.

100 Turns, çöp adam karakteriyle keskin dönemeçlere sahip platformda koşmaya çalıştığımız hızın bir saniyeliğine olsun azalmadığı mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan oyun görsellerine rağmen yüksek boyutlu ancak oynarken bağımlılık yaptığını söylemem gerek.

Oyunda amacımız arkamıza bir an olsun bakmadan koştuğumuz platformda 100 dönüş yapıp bitiş çizgisine ulaşmak. Sizi durduracak hiçbir engel olmadığından bunu başarmanın kolay olacağını düşünebilirsiniz ancak platformun yapısı gereği 100. dönüş noktasını görmeniz çok kolay değil.

Koştukça kendini gösteren platformda karakterinizi ilerletmek için kesişme noktasında dokunmanız yeterli oluyor.

Erkan Calp

100 Turns

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

100 Turns, çöp adam olarak soluksuz koşarak ilerlediğiniz bir mobil oyun.

100 Turns, koşmayı seven bir çöp adam yerine geçtiğimiz aksiyonun hiç dinmediği bir yapım.

Windows Phone platformunda da resmi olarak indirilmeye açılan oyunda yapısı ilerleyişimize göre değişen üç boyutlu platform üzerinde koşarak bitiş çizgisini görmeye çalışıyoruz. Zig zag çizerek ilerlediğimiz platformda bir adım sonramızı tahmin edemediğimiz gibi aniden çıkan dönüş noktalarında hata yapmamamız gerekiyor. Bir bölümde 100 kez dönüş yapmayı başardığımızda başarılı oluyoruz.

Boyutuna göre kaliteli görsellere sahip oyunda çöp adamın kontrolünü sağlamak için ekranın herhangi bir noktasına dokunmamız kafi oluyor. Karakterimiz kendiliğinden koştuğundan sadece dönüş yerlerinde dokunarak koşmasını sürdürmesini sağlıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Finger Slayer

    Finger Slayer, harika zamanlamalar yaparak ilerleyebileceğiniz bir refleks - beceri oyunu.
  • aa

    aa, harika zamanlama, refleks, sinir sistemi gerektiren bölümler içeren eğlence dozu yüksek bir beceri oyunu.
  • Wonky Ship

    Wonky Ship, uzay geminizle heyecanlı bir maceraya atıldığınız bir beceri oyunu
  • FLY OR DIE

    FLY OR DIE, küçük kuş Piou'nun uçmasına yardımcı olduğunuz bir beceri oyunu.
  • Crossy Road

    Crossy Road, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu, eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Benji Bananas Adventures

    Benji Bananas Adventures, Windows Mağazası'ndaki en popüler beceri oyunları arasında ve fiyatıyla da dikkat çeken ender yapımlardan.
  • Sky City

    Sky City, Ketchapp'ın oyunları kadar zor oynanış sunuyor ve Windows platformuna özel.
  • Pixel Zombies

    Pixel Zombies, gece - gündüz dolaşan zombileri temizlemeye çalıştığınız eğlenceli bir oyun.