10000+ Wallpapers HD for iOS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME

10000+ Wallpapers HD for iOS, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz binlerce duvar kağıdını ücretsiz olarak indirme imkanın sunan yararlı ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.

10000+ Wallpapers HD for iOS, adından da anlaşıldığı üzere iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz binlerce duvar kağıdını ücretsiz indirme imkanı sunan yararlı bir uygulamadır. iOS cihazlarınızı kişiselleştirmenin en iyi yöntemlerinden biri olan duvar kağıtlarına uygulama üzerinden bakarak beğendiklerinizi ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama iOS 7 için özel olarak optimize edilmiştir. Uygulama üzerinde binlerce farklı duvar kağıdına bakarak kendi zevklerinize uygun olanları hemen cihazlarınıza indirebiliyorsunuz.

Kullanıcılar farklı kategoriler altında istedikleri duvar kağıtlarını arayabilmektedirler. Ayrıca aramalarınızı özelleştirerek tam olarak istediğiniz duvar kağıtlarına ulaşabilirsiniz. Bu aşamadan sonra beğendiğiniz duvar kağıtlarını seçerek hemen cihazınıza indirebilirsiniz. Uygulama üzerinde 50'den fazla kategori bulunmaktadır ve bu kategoriler altında binlerce duvar kağıdı bulunuyor.

Modern ve sış bir arayüze sahip olan uygulama, duvar kağıtları arasında kolayca gezinti yapabilmenizi sağlamaktadır. Eğer sizde iPhone ve iPad'lerinizi kişiselleştirmek ve daha güzel bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız 10000+ Wallpapers HD for iOS uygulamasını ücretsiz olarak indirip bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Wallpapers for iOS 7

    Free Wallpapers for iOS 7, kullanıcıların iOS cihazlarını kişiselleştirmesine yardımcı olacak olan ücretsiz ve kullanışlı bir iOS uygulamasıdır.
  • Wallpapers HD

    Wallpapers HD, iPhone ve iPad'lerinizin ekranlarını süslemek ve güzel göstermek için kullanabileceğiniz en iyi HD duvar kağıtlarını içinde bulunduran ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Game Wallpapers

    Game Wallpapers, oyuncuların 150 fazla oyuna ait HD kalitesindeki duvar kağıtlarını kontrol ederek beğendiklerini iPhone ve iPad'lerinin ekran görüntüsü olarak atayabilecekleri ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.
  • Backgrounds and Wallpapers for WhatsAPP

    Backgrounds and Wallpapers for WhatsAPP, iOS cihazlarınız ile birlikte kullandığınız WhatsApp uygulaması için birbirinden renkli arkaplan ve duvar kağıtları içeren oldukça etkileyici bir uygulamadır.
  • Backgrounds HD Wallpapers

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Blurred Wallpapers

    Blurred Wallpapers iOS cihazlar için geliştirilmiş bir duvar kağıdı uygulamasıdır
  • Playboy for iPhone

    Playboy for iPhone iOS cihazlar için geliştirilen ve özellikle iPhone 5 için optimize edilmiş resmi Playboy uygulamasıdır.
  • What's for Dinner?

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz yemek tarifleri uygulamasıdır.