17Track

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME

17Track, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yurt dışı kargo takip uygulamasıdır.

17Track, yurt dışından aldığınız ürünlerin kargo takibini yapmanıza imkan sağlayan işlevsel bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın pek çok ulusal kargo şirketiyle entegre çalışan uygulama ile aldığınız ürünün tüm hareketlerini inceleyebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz 17Track, oldukça kolay kullanıma sahip bir uygulamadır. Türkçe dil desteğine de sahip olan uygulamada gönderilerinizin durumunu öğrenmek için uygulamada yer alan ilgili alana gönderinizin numarasını (tracking number) yazmanız gerekiyor. China Post, Yanwen, Singapore Post, Hong Kong Post, Aramex, Ruston, DHL, Fedex, UPS, TNT, YunPost, XRU, FlyT, Rush, SF Express gibi şirketlerin yanında pek çok Avrupa ve Asya ülkesinin kargo şirketlerini kontrol ederek sizin ürününüzü bulabilir. Tamamen ücretsiz olan 17Track, aynı zamanda kargonuz ile ilgili bildirimler de gönderebiliyor. Böylece anlık değişiklikleri görebiliyorsunuz. 

Dünya çapında alışveriş yapıyorsanız eğer 17Track mutlaka telefonunuzda olması gereken bir uygulamadır. Kargo takibini yeni boyuta taşıyan 17Track'i mutlaka denemeniz gerekiyor. Son derece basit bir kullanıma sahip olan 17Track ile kargolarınızın tüm hareketlerini biliyorsunuz.

17Track uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

17Track

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

17Track, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yurt dışı kargo takip uygulamasıdır.

17Track, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir kargo takip uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Uluslararası taşımacılık yapan şirketleri bünyesinde barındıran uygulama ile tüm kargolarınızı kısa sürede bulabiliyorsunuz.

Eğer yurt dışından alışveriş yapıyorsanız kargo takibi yapmanın zorluklarını da az çok biliyorsunuzdur. Genellikle kargo şirketi sistem tarafından otomatik belirlenir ve alıcının kargo şirketini bilmesi nadir görülen bir durumdur. Bu gibi durumları ortadan kaldıran 17Track, sadece gönderi numarasından yola çıkarak kargonuzun anlık hareketleriniz sizlere sunuyor. Dünyanın pek çok ulusal kargo şirketiyle entegre çalışan 17Track, sorgulamalarını şirketlerin veritabanlarını kontrol ederek gerçekleştirmektedir. China Post, Yanwen, Singapore Post, Hong Kong Post, Aramex, Ruston, DHL, Fedex, UPS, TNT, YunPost, XRU, FlyT, Rush, SF Express gibi şirketlerin kargolarını kolayca bulabilen 17Track'i kullanmakta oldukça basit. Ekranda yer alan arama ekranına gönderi numarasını (tracking number) yazmanız yeterli oluyor.

Öte yandan Türkçe dil desteğine de sahip olan uygulama ile tüm kargolarınızı kolayca bulabiliyorsunuz. Aynı anda birden fazla kargo sorgulama özelliğine de sahip olan 17Track, bildirim desteğiyle de kargonuzdaki değişiklikleri sizlere bildirebiliyor. Eğer Çin'den ya da başka bir ülkeden alışveriş yapıyorsanız 17Track mutlaka telefonunuzda olması gereken bir uygulamadır. Son derece basit bir kullanıma sahip olan 17Track'i mutlaka denemelisiniz.

17Track uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır