2020: My Country

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
668 TOPLAM İNDİRME
101.5 MB DOSYA BOYUTU

2020: My Country, popüler şehir kurma ve yönetme oyunu.

2020: My Country, uçan arabaların, uzaylılarının bulunduğu 2020 yılında geçen gerçek zamanlı bir şehir kurma ve yönetme oyunu.

Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz 2020: My Country, her şehir kurma oyununda olduğu gibi alıştırma bölümü ve çok sayıda görev içeriyor. Yavaş ilerleyen ve dikkat gerektiren oyunda kendi metropolümüzü kurarken tehlikeler de karşılaşabiliyoruz. Deprem, sel, uzaylı istilası, salgın hastalık gibi çok sayıda felaketle her an karşı karşıya gelebiliyoruz. Tabii ki şehri tek başımıza oluşturduğumuzdan bu olumsuzları çözmek, halka yansıtmamak ta bize kalıyor.

Şehrimizi dilediğimiz şekilde oluşturmamıza izin veren çok sayıda özelleştirme içeren oyunda grafikler gerçekten bir harika. Binalar, yollar, ağaçlar, deniz her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve küçük ekranlı cihazda dahi oldukça kaliteli görünüyorlar. Öte yandan animasyonlar da dikkat çekecek kadar başarılı.

2020: My Country Özellikleri:

  • Detaylı şehir kurma oynanışı
  • Muhteşem grafikler ve detaylı animasyonlar
  • Yüzlerce zorlu ve eğlenceli görev
  • Çok sayıda afet olayları
  • Fütüristik araçlar
  • Her binayı özelleştirme
Erkan Calp

2020: My Country

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
435 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

2020: My Country, Android cihazlarınız üzerinde kendi şehrinizi inşa edebileceğiniz bir şehir simülasyonu oyunudur.

2020: My Country, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve kendi şehrinizi inşa ettiğiniz eğlenceli bir şehir simülasyonu oyunudur.

Etkileyici grafikleri ve yüksek detaylı animasyonlarıyla hayran kalacağınız bu oyun kendi şehrinizi kuruyorsunuz ve sizlere verilen yüzlerce görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz.

Aynı zamanda şehrinizde yaşayan vatandaşların hayat standartlarını ve mutluluklarını yükseltmek için ihtiyaçları olduğu zamanlarda onların yardımına uçan araçlarla yardımıyla gidebiliyorsunuz.

İnşa edeceğiniz binalarınızı yüzlerce farklı şekilde özelleştirebilir ve kendi tasarımınızı ortaya koyabilirsiniz.

Ayrıca 2020: My Country'i oynarken gözünüzü sürekli dört açmalısınız çünkü şehirde yaşanacak sel, deprem veya istila gibi durumlara karşı halkı sadece siz koruyabilirsiniz. Şimdiden geleceği yaşamak için 2020: My Country'i akıllı telefon ve tabletlerinize indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

2020: My Country Özellikleri:

  • Gelişmiş şehir kurma oyunu oynanışı
  • Mükemmel grafikler ve etkileyici animasyonlar
  • Yüzlerce birbirinden zorlu görev
  • Şehri kurtarmanız gereken birçok afet
  • Fütüristik araçlar ve yapılar
  • Her bina için binlerce farklı kombinasyon
Can Çevrim

2020: My Country

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
920 TOPLAM İNDİRME

2020: My Country, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz gelişmiş bir şehir kurma oyunudur.

2020: My Country, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız iPhone ve iPad üzerinde oynayabileceğiniz, dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip bir şehir kurma ve yönetme oyunudur.

Uçan arabaların bile bulunduğu 2020 yılında geçen oyunda amacınız kendi metropolünüzü kurarak, yaratmış olduğunuz bu şehri her yönüyle başarılı bir şekilde yönetmek.

Şehrinizi yönetirken yapmanız gereken yüzlerce birbirinden zorlu görev sizleri bekliyor. Tabii bu görevleri yaparken gözünüzü sürekli dört açmalısınız çünkü şehirde gerçekleşecek deprem, sel, istila gibi birçok felaketi sadece siz önleyebilirsiniz.

Tüm bunların dışında trafik, işsizlik ve anarşi şehrinizde yaşayan vatandaşlarınızı olumsuz şekilde etkileyebilecek etkenler arasında. Bu noktada sizin görevlerinizden bir diğeri de vatandaşların refah düzeyini arttırmak için yönetim ekibinizi en iyi şekilde seçmek.

Mükemmel grafikleri, etkileyici animasyonları ve etkileyici oynanışıyla geleceği şimdiden yaşamak isteyen oyuncuların mutlaka denemesi gereken bir oyun olan 2020: My Country'i çok seveceğinize eminim.

2020: My Country Özellikleri:

  • Gelişmiş şehir kurma oyunu oynanışı
  • Mükemmel grafikler ve etkileyici animasyonlar
  • Yüzlerce birbirinden zorlu görev
  • Şehri kurtarmanız gereken birçok afet
  • Fütüristik araçlar ve yapılar
  • Her bina için binlerce farklı kombinasyon
Can Çevrim

2020: My Country

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

2020: My Country, dünya genelinde 17 milyondan fazla oyuncusu bulunan şehir kurma ve yönetme oyunu.

2020: My Country, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir şehir kurma ve yönetme oyunu. Şehrinizi göz alıcı gösteren yüksek kalitede grafikler ve animasyonlar sunan oyunda amacınız kendi metropolünüzü kurmak ve vatandaşların her daim mutlu olmasını sağlamak.

Dünya genelinde 17 milyondan fazla oyuncusu bulunan şehir simülasyonu oyununda bir yandan şehrinizi adım adım büyütürken diğer yandan deprem, sel, uzaylı istilası gibi çeşitli afetlere karşı halkı korumaya çalışıyorsunuz.

Kurduğunuz her bir binayı binlerce özellik ile özelleştirebileceğiniz, uçan arabalar yapabileceğiniz, arkadaşlarınızın inşa ettikleri binalara göz atabileceğiniz oyunda her şehir kurma oyununda olduğu gibi alıştırma bölümü ve çok sayıda es geçemediğiniz görev bulunuyor. Ayrıca binalar gerçek zamanlı kurulduğundan yavaş ilerliyor.

2020: My Country, her sezon ekstra içeriklerin eklendiği mobil oyunlar arasında yer alıyor. Şu an kış sezonunda olduğumuzdan oyunda yılbaşına özel yeni dekorasyon ve binalara rastlayabilir, şehrinize yılbaşı ağaçları dikebilir ve dekore edebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Country Friends

    Country Friends, Farmville'den sonra oynayabileceğiniz en iyi çiftlik simülasyon oyunu.
  • My Free Zoo

    My Free Zoo, kendi hayvanat bahçenizi kurduğunuz ücretsiz bir simülasyon oyunu
  • My Sunny Resort

    My Sunny Resort, kendi tatil köyünüzü açarak işletebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • My Time at Sandrock

    My Time at Sandrock ile çorak toprakları ziyaret edin ve bölgeyi baştan inşa edin.
  • My Free Farm

    My Free Farm, tarayıcınız üzerinden ücretsiz oynayabildiğiniz bir çiftlik simülasyonu oyunudur.
  • My Little Farmies

    My Little Farmies, çiftlik kurup geliştirdiğiniz tarayıcı tabanlı bir tycoon oyunudur.
  • My Summer Car

    My Summer Car ile benzersiz bir araç simülasyonuna hazırlanın. Aracınızı baştan inşa edin, geliştirin, kullanın ve en önemlisi ölmemeye çalışın.
  • My Time At Portia

    My Time At Portia ile kendi küçük kasabanızı inşa edin. Ağaçları kesin, binalar kurun, kaynaklar toplayın ve açık dünyayı keşfe çıkın.