24 Saatte İş

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
384 TOPLAM İNDİRME

24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.

24 Saatte İş, hem iş arayan hem de işverenlerin hayatını kolaylaştıran eşsiz bir mobil uygulama. CV hazırlamadan, 1 dakikada profilinizi oluşturup iş başvurusunda bulunuyorsunuz. Sadece 24 saatte dönüş alıyorsunuz. İş yerleştirilme sürecini oldukça hızlandıran uygulamayı Android telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

Hem iş arayan kişiler hem de çalışan arayan iş yerlerinin kullanımına açık olan uygulama 24 Saatte İş’i benzerlerinden tek ayıran nokta; son derece pratik olması. CV (Özgeçmiş) hazırlamakla uğraşmadan kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz işe tek dokunuşla başvuruyorsunuz. Daha da güzeli iş başvurunuz 24 saat içerisinde değerlendiriliyor. İnsan kaynakları sizinle uygulama içinden iletişime geçiyor anında. Bu arada başvurularım altından başvurularınıza gelen yanıtlara (onaylandı, değerlendiriliyor, seçilmedin) bakabiliyorsunuz.

Profil oluşturup hızlıca iş başvurusu yapabildiğiniz ve aynı hızlılıkta geri dönüş alabildiğiniz 23 Saatte İş uygulamasını tavsiye ederim.

Erkan Calp

24 Saatte İş

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

24 Saatte İş, CV hazırlamadan profil oluşturup hızlıca iş başvurusunda bulunabildiğiniz, 24 saatte geri dönüş yapılan tek uygulama.

24 Saatte İş, hem işveren hem de iş arayanların kullanımına açık hızlı iş bulma/iş ilanı verme uygulaması.

İş arıyorsanız başvuruda bulunduğunuz iş ilanına geri dönüş almanız 24 saati geçmiyor. Çalışan arayan bir işverenseniz iş ilanı vermeniz 1 dakikanızı almıyor.

Telefondan iş başvurusu yapan, iş ilanı veren kişiler arasındaysanız 24 Saatte İş uygulamasını kesinlikle kullanmalısınız. CV hazırlamadan sadece profil oluşturarak iş başvurunuzu hızlıca yapıyorsunuz. Başvurunun değerlendirilme aşamasında 24 Saatte İş’in farkı ortaya çıkıyor. Başvurduğunuz işe 24 saat içinde geri dönüş alıyorsunuz. Başvurunuzun durumu “onaylandı” olarak işaretlenmişse tarafınıza mesaj gönderiliyor. Başvurularınızın sonucunu “Başvurularım” sayfasından görebiliyorsunuz. İşveren olarak da profil oluşturup 1 dakika gibi oldukça kısa bir sürede iş ilanınızı yayınlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • İŞKUR

    İŞKUR resmi mobil uygulaması ile kısa sürede iş bulabileceksiniz.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • Secretcv İş İlanları

    Secretcv İş İlanları, iş arama sürecinde adaylara yardımcı olan ve Secretcv üzerindeki tüm işlemlerini iPhone ve iPad'leri ile yapabilmelerini sağlayan yararlı, ücretsiz ve pratik bir uygulama.
  • Kariyer.net İş Ara

    Android için Kariyer.net İş Arama uygulaması sayesine iş ilanlarına her an ulaşabilmek, başvuru yapabilmek ve başvurularınıza verilen cevapları görebilmek mümkündür.