300: Seize Your Glory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
800 TOPLAM İNDİRME

300: Seize Your Glory, aksiyon severlerin heyecan içinde oynayarak keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan ücretsiz bir Android oyunudur.

300: Seize Your Glory, oyunculara heyecanlı aksiyon sahneleri sunan ücretsiz bir Android oyunudur. Oyunda yapmanız gereken, adamlarınıza liderlik ederek geminizi düşmanlardan korumak. Persler geminize sürekli olarak saldırılar düzenlemekte ve sizin ne pahasına olursa olsun bu saldırılara karşı savunma yapmanız gerekmektedir. Korkusuz adamlardan oluşan takımınızla birlikte ağaçtan yapılma geminizi sonuna kadar korumalısınız.

Oyun içerisinde adamlarınıza doğru emirler vererek düşmanlarınızı yok edebilirsiniz. Eğer aksiyon oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu da seveceğinize hiç şüphem yok. Adamlarınızın düşmanlarını öldürmelerini ve hepsini yok etmelerini oldukça beğenebilirsiniz. Oldukça sorunsuz bir oyun yapısına sahip olan oyunu herhangi bir problem yaşamadan rahatça oynayabilirsiniz.

Oyunun grafikleri hakkında konuşmak gerekirse, sizi tatmin edeceğini garanti edebilirim. Etkileyici grafiklere sahip olan oyun, yüksek donanım özelliklerine sahip olan Android cihazlarda daha rahat ve sorunsuz olarak çalışmaktadır. Oyunun tek eksi yönü olarak bölümlerin aynı zorluk derecesinde olması gösterilebilir. Fakat ücretsiz bir oyun olarak oynama imkanı bulduğunuz 300: Seize Your Glory'i heyecanlı ve zaman zaman korku içinde saatlerce oynayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Glory Samurai

    Glory Samurai, Bruce Lee'nin yerine geçtiğiniz aksiyon yüklü iki boyutlu sokak dövüşü oyunu.
  • Gun Glory: Anarchy

    Gun Glory: Anarchy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Fleet Glory

    Fleet Glory, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Forge of Glory

    Forge of Glory, Android cihazlarda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur
  • Gods and Glory

    Gods and Glory, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür savaş oyunudur.
  • Wings of Glory 2014

    Wings of Glory 2014 klasik tarzda bir uçak oyunudur
  • Sky Gamblers: Rise of Glory

    Sky Gamblers: Rise of Glory ile 1. Dünya Savaşı'nı tekrar yaşayabiliyoruz.