35mm

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
367 TOPLAM İNDİRME
2.9 MB DOSYA BOYUTU

Popüler sinema uygulaması 35mm ile son filmlerden anında haberdar olun.

Garaj ve MyBilet tarafından geliştirilen 35mm uygulaması ile sinema dünyasını Windows 8 tablet ve bilgisayarınızdan takip edebilirsiniz.

Vizyondaki filmlere göz atabilir, tanıtım videolarını izleyebilir, izlemeye karar verdiğiniz filmin seans ve salon bilgilerine ulaşabilir, dilerseniz MyBilet üzerinden sinema biletinizi satın alabilirsiniz. Vizyondaki ve vizyona girecek filmleri inceleyebilir, IMDB puanını öğrenebilir, oyuncu ve yönetmen bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bulunduğunuz şehri seçerek, hangi sinemada hangi filmlerin oynadığını hızlıca görebilir, yakınınızdaki sinema salonlarına harita üzerinden bakabilirsiniz.

• Filmleri alfabetik sıraya veya IMDB puanına göre sıralama
• Vizyondaki ve oynayacak filmleri görme
• Film fragmanlarını tam ekranda izleme
• Film detaylarını görüntüleme
• Facebook entegrasyonu
• MyBilet üzerinden bilet alma

Erkan Calp

35mm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

35mm, vizyondaki filmleri takip edebildiğiniz, fragmanlarını izleyebildiğiniz, bilet satın alabildiğiniz bir Android uygulaması.

35mm, sinemaseverlere özel hazırlanmış bir Android uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Telefon ve tabletimize ücretsiz indirip kullanabildiğimiz uygulamada vizyondaki ve vizyona girecek filmleri takip edebilmenin ve filmler hakkında ayrıntılı bilgi alabilmenin yanında daha öncesinde o filme gitmiş izleyicilerin yorumlarını okuyabiliyor ve kendi eleştiri yazımızı girerek filme gitmeyi düşünen kişilere yardımcı olabiliyoruz.

“Film sinemada izlenir” diyorsanız 35mm uygulaması vazgeçilmezleriniz arasına girecektir. Vizyondaki filmler ve gelecek filmlerin vizyon tarihleri, yönetmenleri ve oyuncuları hakkında bilgiler, fragmanları, IMDb değerlendirmeleri, hatta seans bilgileri Android cihazımızda. Tüm bunların ulaşılması hızlı arayüz üzerinden sunulması da uygulamanın en beğendiğim özelliklerinden biri.

35mm sinema uygulamasında bulunduğumuz şehrin tüm sinemalarında oynayan filmlerine bakabiliyoruz. Hangi sinemada hangi filmler oynuyor ve kaç seansı var hızlıca bakabiliyoruz. Burada dikkatimiz çeken nokta bilet satın alma seçeneği. Seans bölümünden seçeceğiniz filmler için uygulamadan ayrılmadan MarsGate, MyBilet gibi online sinema bileti satın satan firmalardan biletimizi hızlıca alabiliyoruz. Tabii ki gönül ister ki mobil site yerine doğrudan uygulama üzerinden bilet satın alabilmek ancak mümkün değil.

Erkan Calp

35mm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

35mm, iPhone ve iPad'inize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz en iyi sinema uygulaması.

35mm, sinema tutkunuysanız iPhone ve iPad’inizde kesinlikle bulundurmanız gereken bir uygulama.

Vizyondaki filmleri en rahat takip edebileceğiniz ve en hızlı bilet satın alabileceğiniz bir uygulama olduğunu söyleyebilirim. O hafta sinemada hangi filmlerin oynadığını, film hakkında yapılan eleştirileri, seans bilgilerini öğrenmek için forum forum gezinmenize gerek yok. 35mm sinema uygulaması gerçekten içerik olarak benzerlerinden çok daha fazlasını sunuyor.

Vizyondaki ve gelecek filmler hakkında bilgiler (yönetmen ve oyuncular, fragmanlar, IMDb puanı, eleştiriler) anlık olarak iOS cihazınızda. Ayrıca bulunduğunuz şehirde hangi sinemalar var? Sinemalarda hangi filmler oynuyor? Seçtiğiniz film için kaç seansına bilet var? gibi soruların yanıtını da bulabiliyorsunuz. Uygulamada popüler sinema bileti satan firmaların mobil siteleri üzerinden bilet satın almanız da mümkün ancak bu özelliğin geliştirilmesi gerek diye düşünüyorum.

Erkan Calp

35mm

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

35mm ile sinemaya dair her şey telefonunuzda.

35mm, sinema ile ilgili her şeye mobil cihazınızdan ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Garaj ve MyBilet tarafından geliştirilen uygulamayı kullanarak vizyondaki filmler hakkında aradığınız tüm bilgilere ulaşabilir, fragmanları izleyebilir, film hakkında yapılan yorumları okuyabilirsiniz. Güncel seans ve salon bilgilerine kolayca ulaşmanıza imkan tanıyan uygulama ile MyBilet üzerinden bilet satın alabilirsiniz.

Vizyondaki filmler, oynayacak filmler, yönetmen ve oyuncu bilgileri, IMDB puanı gibi birçok bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Sinema severlerin kaçırmaması gereken bu uygulamayı kesinlikle tavsiye ederim.

• Ayarlar ekranından arka planın saydamlık değeri değiştirme
• Ayarlar bölümünden canlı kutucuğunu açıp kapama
• Sosyal ağlarda paylaşım
• Fotoğraf ve afişleri telefon kaydetme

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • DigiGuide

    Digiturk'ün rehber uygulaması DigiGuide ile eğlence dünyasını yakından takip edin.
  • Digiturk Play

    Digiturk Play ile dilediğinizi dilediğiniz yerde izleyin.
  • Emoji8

    Popüler emojileri taklit etmek ister misiniz?
  • Güncel Televizyon

    Güncel Televizyon uygulaması ile en çok izlenen tv kanalları ücretsiz olarak tabletinizde.
  • iPower

    iPower uygulaması ile Power radyolarını dinleyebilirsiniz.
  • Xbox One SmartGlass

    Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu Windows 8 tabletinizden yönetebilirsiniz.