3T Kimbil Kimlik Bildirim Yazılımı

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,006 TOPLAM İNDİRME

Üreticiden; 300 ün üzerinde Otel, Motel, Pansiyon ve Hastanede kullanılmakta olan Kimlik Bildirim Yazılımımız Emniyet Genel Müdürlüğü GiyKimBil projesi....

Üreticiden; 300 ün üzerinde Otel, Motel, Pansiyon ve Hastanedernkullanılmakta olan Kimlik Bildirim Yazılımımız Emniyet Genel MüdürlüğürnGiyKimBil projesi çerçevesinde geçici ikamet kapsamındaki işletmelerinrngöndermek zorunda olduğu kimlik bilgilerinin doğru bir şekilde ve enrnpratik yoldan hazırlanmasını sağlar.
rnrn
rnrnÖzellikleri:
rnrn* Otomatik hatırlatma aracılığıyla sistem, hatırlatılması gereken notları kullanıcıya günü geldiğinde otomatik bildirir.
rnrn* Kimlik bilgilerinin hazırlanmasında yapılacak hata ve eksikler için düzeltme imkanına sahiptir.
rnrn* Polis raporu çıktısı alınabilir.
rnrn* Müşteri bilgilerinin bir defa girilmesi yeterlidir. Aynı müşterininrndaha sonra gelmesi durumunda bu bilgiler sistemden otomatik alınabilir.
rnrn* Kara liste özelliği vardır. Tüm müşteriler hakkında yorum bilgilerirntutulabilir, istendiğinde kara listeye alınabilir. Kara listeye alınanrnmüşterinin tekrar gelmesi durumunda sistem otomatik uyarı verir.
rnrn* 1 yıl teknik yardım hizmeti ücretsiz verilir.
rnrn* 1 yıl boyunca Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tüm değişiklikler ve güncellemeler ücretsizdir.
rnrn* Emniyet Genel Müdürlüğü GiyKimBil projesi kapsamında gönderilmesirngereken Müşteri kimlik bilgilerini XML (MD-5 algoritmalı) formatındarneksiksiz hazırlar.
rnrn* İstenirse müşterilerin kimlik bilgileri dışında diğer iletişimrnbilgilerini de tutarak ileride yapılacak kampanyalar için müşterirnportfoyü oluşturur.
rnrn* T.C. Kimlik No bilgisine sahip olmayan müşteriler için arama özelliğine sahiptir.
rnrn* Program kendisini internet üzerinden otomatik olarak güncellemernyeteneğine sahiptir. Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılacakrndeğişiklikler anında programa dahil edilerek kullanıcıların mağduriyetirnönlenmektedir.

NOT: Yazılımı kullanabilmek için yazılımın üreticisi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. İndirme bağlantımıza tıkladığınızda iletişim sayfasına yönlendirileceksiniz

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kimlik Bildirim 2007

    Kimlik Bildirim 2007, Emniyet Genel Müdürlüğü / Giykimbil ve Jandarma Genel Komutanlığı / Kimlik Bildirim Sistemi (KBS) projelerinde belirtilen standartlara uygun, gönderme programlarıyla uyumlu, daha önce bilgisayar kullanmamış kişilerin bi
  • Otel Takip ve Kimlik Bildirim

    Otel Takip ve Kimlik Bildirim programı küçük ve orta ölçekli pansiyon ve oteller ile öğretmen evleri, yurtlar ve özel hastanelerin müsteri takibinde kullanabilecegi basit kullanim ve gelismis özelliklere sahip bir otomasyon programıdır.
  • E.B.S. Otel ( Kimlik Bildirim ) v1.0.5

    Otel Konaklama tesislerinde müşteri kimlik bilgilerinin kaydedilmesini sağlayan ve boş - dolu oda takipi yapan bir program
  • LKBS Lider Kimlik Bildirim Sistemi

    Otel, Motel ve Pansiyonların Konaklayan Müşterilerin kimlik bildirimi için tüm ihtiyaçlarını karşılar.
  • Turksa Otel Kimlik Bildirimi

    Turksa Otel Kimlik Bildirimi paketi, Otel,Motel ve Pansiyonların konaklattıkları
  • Emlak Takip Yazılımı

    Emlak Takip Yazılımı
  • LUQU Oto Galeri

    Oto Galeri Otomasyonu yazılımı...
  • Foto Arşiv 2004

    Suçlarda şüpheli veya suçlulara ait kimlik bilgilerinin tutulmasını sağlamaktadır. Programın rapor bölümü