40 HADİS

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
20,314 TOPLAM İNDİRME
0.08 MB DOSYA BOYUTU

40 hadis görsel şekilde

Peygamber efendimiz (SAV) en güzel ve anlamlı 40 hadisini sunan görsel efekt ve müzikle donatılmış müthiş bir program...
Tamindir

40 HADİS

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,282 TOPLAM İNDİRME

40 Hadis, gerekli widget ayarlarını yaptıktan sonra Android cihazlarınızın ana ekranınızda günün hadisini görebileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır.

40 Hadis, Android cihazlarınız üzerinden günlük olarak hadisleri takip edebilmeniz için geliştirilen yararlı ve kullanışlı bir uygulamadır. Ücretsiz olarak sunulan uygulama içerisinde diyanet vakfı tarafından yayınlanan 40 Hadis kitapçığından alıntılar yapılmıştır.

Uygulama ile birlikte gelen widget ile Android cihazınızın ana ekranında günlük hadislerinizi görüntüleyebilirsiniz. Düzenli olarak hadis okumanızı sağlayan bu uygulamayı hiç bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

İslami uygulamalar geliştiren İslamdroid ekibi tarafından hazırlanan uygulama üzerinde gördüğünüz hataları veya uygulama hakkındaki fikirlerinizi geliştirici adresi üzerinden onlara bildirerek uygulamanın gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

40 Hadis uygulamasını Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanmak isterseniz tek yapmanız gereken ücretsiz olarak indirmek.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tubepad

    Tubepad hazırlayacağınız Youtube eğitim videoları için kolayca metin yazmanıza olanak tanıyan kullanışlı bir programdır.
  • Client for Google Translate

    Google Translate web uygulamasını elinizin altına getiren ve 40 farklı dil arasında hızlı bir şekilde anlık kelime, cümle ve paragraf çevirileri yapmanıza yardımcı olan basit ve etkin bir program.
  • Burp

    Çok muhteşem şaka programı deneyin görün.
  • Children Control 1.7

    Artık bilgisayarınız tamamen sizin kontrolünüz altında.
  • Çözüm3B 1.0

    Çözüm3B 1.0 3 boyutlu fonksiyon çözümleme ve çizdirme programıdır
  • DemirSoft Rüya Tabirleri

    DemirSoft tarafından geliştirilen eğlenceli rüya tabirleri programı.
  • Dünyamız 2.0

    Artık Dünya elinizin altında!
  • Efficient Notes

    Efficient Notes programı, kullanımı kolay ve güçlü bir yazılımdır.