4dots Software Image Resizer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
219 TOPLAM İNDİRME

4dots Software Image Resizer ile resimlerinizin boyutunu hızlı bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Resim Editörleri kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

4dots Software Image Resizer, sabit diskiniz üzerinde yer alan resim dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde yeniden boyutlandırmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir resim boyutlandırma programıdır.

Resimlerin boyutlarını düzenlemek için tek yapmanız gereken şey Windows Gezgini üzerindeyken resmin üzerine sağ klik tıklamak ve gönder seçeneği yardımıyla 4dots Software Image Resizer programı üzerine göndermek. Sonrasında boyutunu düzenlemek istediğiniz resminiz otomatik olarak program arayüzü üzerinde belirlemiş olduğunuz boyutlarda, resmin yer aldığı aynı klasör üzerine kaydedilir.

Dönüştürülen resimlerin dosya adları resmin tam adının sonunda sizin belirleyebileceğiniz bir kelime yer alacak şekilde kaydedilmektedir.

Program yardımıyla resimlerinizi dönüştürebileceğiniz 3 farklı boyut bulunmaktadır. Bunlar küçük, orta, büyük olarak adlandırılmış olsalar da bu üç farklı dönüştürme seçeneğinin tam boyutlarını kendi isteğiniz doğrultusunda ayarlayabilirsiniz.

Sonuç olarak 4dots Software Image Resizer, sadece bir kaç tıklamayla resimlerinizin boyutlarını değiştirebileceğiniz, oldukça kullanışlı bir resim boyutu düzenleme aracıdır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Image Resizer

    Free Image Resizer ile görüntülerinizi, resimlerinizi ve fotoğraflarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırabilirsiniz.
  • iRedSoft Image Resizer

    iRedSoft Image Resizer ile fotoğraflarınızın ölçülerini değiştirebilir, farklı formatlarda kaydedebilirsiniz
  • Lightning Image Resizer

    Lightning Image Resizer adlı ücretsiz program ile resimlerinizin boyutunu kolayca ayarlayabilirsiniz.
  • ReMage Image Resizer

    ReMage Image Resizer ile resimlerinizin boyutlarını kolaylıkla yeniden düzenleyebilirsiniz.
  • IceCream Image Resizer

    IceCream Image Resizer programını kullanarak bilgisayarınızda resim ve fotoğraf yeniden boyutlandırma işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ralpha Image Resizer

    Ralpha Image Resizer resimlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir toplu resim düzenleme programıdır.
  • Multiple Image Resizer

    Elinizde bulunan çok sayıda resmi aynı boyuta ve formata getirmenize yarayan program...
  • Light Image Resizer

    Bilgisayarınızdaki resim dosyalarını ister tek tek istersenizde çoklu olarak yeniden boyutlandırmanıza yarayan güzel bir program.