5 A Side Legends Football Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

5 A Side Legends Football Manager, Android telefonda oynayabileceğiniz beş taraflı futbol menajerlik oyunu.

5 A Side Legends Football Manager, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz futbol menajerlik oyunu. Diğer futbol menajerliği oyunlarından farklı olarak beş oyunculu takımları yönetiyoruz.

Her takımın beş oyuncuyla sahaya çıktığı, kuralları biraz farklı olan, normal maçlara göre çok daha kısa sürede biten beş taraflı futbolu mobil platforma taşıyan tek yapım sanırım 5 A Side Legends Football Manager. Adından da anlayacağınız üzere oyuncuları kontrol etme şansına sahip değiliz. Sadece oyuncu transferi yapıp antrenmanlara çıkıyor, maç vakti kadromuzu ayarlıyor ve mücadele ediyoruz. Oyunun güzel yanı; maçların 0-0 berabere bitmesi pek mümkün olmuyor. Genellikle gollü maçlar izliyoruz. Maça girmişken seslendirmeler gerçek hayata göre kaydedilmiş. Maç esnasında duyduğunuz sesler oyunun geliştiricilerine ait.

5 A Side Legens’ı diğer futbol menajerlik oyunlarından ayıran bir özelliği de futbolcuların saha dışındaki hal ve hareketlerini de yansıtması. Antrenmana katılmayan veya geciken oyuncularla karşılaşabilirsiniz.

Erkan Calp

5 A Side Legends Football Manager

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

5 A Side Legends Football Manager, iPhone ve iPad'de oynanabilir beş taraflı futbol menajerlik oyunu.

5 A Side Legends Football Manager, beş taraflı futbolu mobil platforma taşıyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan futbol menajerlik oyununda beş oyunculu takımları yönetmemiz isteniyor. Maçların beraberi bitmediği, gerçeğe yakın oynanış sunan futbol menajerliği oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Futbol menajerlik oyunlarını seviyorsanız iPhone ve iPad’de keyifli oynanış sunan 5 A Side Legends Football Manager’ı oynamanızı isterim. Oyunun adından da tahmin edeceğiniz üzere klasik futbol yerini beş taraflı futbola bırakıyor. Beş oyunculu takımlar sahada mücadele ediyor. Daha küçük sahada kuralların farklı olduğu maçlar oynanıyor. Oyundaki her oyuncunun kişiliği farklı. Hepsinin işi, kişisel özellikleri, avatarları var. Ayrıca maçlara geç gelebiliyorlar ya da yorgun çıkabiliyorlar. Sürprizlere hazırlıklı olun.

Gerçek maç deneyimini yaşatmak adına seslendirmelerin özenle yapıldığı futbol menajerlik oyununun tek kötü yanı; Türkçe dil desteği ile gelmemesi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Football Manager 2019 Mobile

    Football Manager 2019 Mobile: Mobildeki en iyi futbol menajerliği oyunu
  • Football Manager 2024 Mobile APK

    Birçok özelliğiyle karşımıza çıkan Football Manager 2024 Mobile APK, sadece Netflix üyelerine özel bir şekilde piyasaya sürülüyor.
  • Top Football Manager

    Top Football Manager mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunudur
  • Football Manager 2016

    Football Manager 2016 popüler bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager Handheld 2015

    Football Manager Handheld 2015 detaylı bir futbol simülasyonudur
  • Football Manager Touch 2016

    Football Manager Touch 2016 tabletler için geliştirilmiş bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager Touch 2017

    Football Manager Touch 2017 mobl cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager 2022 Mobile APK

    En iyi futbol menajerlik oyunları arasında yer alan Football Manager 2022 Mobile APK yeni mobil sürümü ve Türkçe dil desteği ile indirilebilir.