50 50

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

50 50, objeleri istenilen şekilde bölmeye çalıştığınız zorlu Android oyunu.

50 50, ilk görüşte çocuk oyunu izlenimi uyandıran oynadıkça zorluk düzeyini gösteren mobil oyunlar arasında. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda karşımıza çıkan objeleri ortadan ikiye bölmemiz gerekiyor. Ancak bunu kusursuz yapmamız isteniyor.

Oyunda ilerlemek için tek yaptığımız gösterilen nesneyi (canlı, cansız fazla seçenek var) ortasından bölmek. Nesneyi kaç eşit parçaya böleceğimiz ve kaç hamlede bunu başarmamız gerektiği objenin üzerinde gösteriliyor. Bunlara dikkat edip ufak bir hesaplamayla bölme işlemini yapıyoruz. Objeyi bölme işlemini tamamladığımızda yüzdeler hesaplanıyor. Yüzde 50 yüzde 50 oranını yakalamışsak bölümü geçiyoruz.

Erkan Calp

50 50

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

50 50, şekilleri ortalarından bölmeye çalıştığınız zorlayıcı bölümler içeren bir iOS oyunu.

50 50, şekilleri tam ortadan ikiye bölerek ilerlediğiniz zorluğunu ilk bölümlerden hissettiren bir iOS oyunu. Küçük ekranlı iPhone’da da rahat oynanış sunan oyun vaktin geçmek bilmediği durumlarda açıp oynanabilecek kısa soluklu oyunlar arasında.

Oyunda bölümleri geçmenin yolu şekilleri istenilen parça sayısına göre eşit şekilde bölmek ve bunu hamle sınırını aşmadan yapmak. Şekli böldüğünüz vakit hesaplanan yüzdeler eşit çıkarsa bölümü geçmiş oluyorsunuz. Örneğin; tam ortasından ikiye bölmeniz gereken bir şekil var. Şekli yüzde 50 yüzde 50 bölmeyi başarırsanız sonraki bölüme atlıyorsunuz. Başarabilirseniz dedim; zira yarı yarıya bölmek bile zor. Yüzde 51 yüzde 49 yaptığınızda dahi başarısız oluyorsunuz. Bu şekilde zaten zor olan oyuna sonraki bölümlerde hareket eden ve daha fazla parçaya bölünmesi gereken şekiller eklenince ve süre sınırı gelince oynanamaz bir oyun haline geliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tirrek Run

    Tirrek Run, 50 kuruş ver tırrek füryasından sonra geliştirilip oyunculara sunulan eğlenceli ve komik bir Android koşu oyunu.
  • 50 Ways to Survive

    50 Ways to Survive eğlenceli bir platform oyunudur
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • Çevirmen

    Toplamda 50 dilde yazılı ve sesli olarak ücretsiz tercüme yapabilirsiniz.
  • MEGA v2

    MEGA v2, ücretsiz olarak 50 GB alana sahip olacağınız bir Android bulut dosya depolama uygulaması.
  • Karaoke Anywhere

    Karaoke keyfi telefonunuza gelsin. Karaoke Anywhere uygulamasıyla ücretsiz 50 şarkının karaoke versiyonlarına ulaşabilirsiniz.
  • Daum Cloud

    Daum Cloud, 50 GB'lık ücretsiz depolama alanı birlikte Android cihazlarınız üzerinde tercih edebileceğiniz en iyi bulut depolama servislerinden bir tanesi.
  • DHMİ Genel Müdürlüğü

    DHMİ Genel Müdürlüğü, 50'den fazla havalimanın uçuş bilgilerine anlık olarak ulaşabileceğiniz resmi bir uygulama.