5translate

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
449 TOPLAM İNDİRME
24.9 MB DOSYA BOYUTU

5translate, dilediğiniz bir yabancı kelimenin anlamını sesinizi kullanarak, el yazınızla veya fotoğrafını çekerek öğrenebileceğiniz bir çeviri uygulaması.

5translate, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz kullanabileceğiniz çeviri uygulamalarından biri ve sunduğu özellikler ile bence en iyisi.

Aralarında Türkçenin de bulunduğu 91 dilde ister kelime isterseniz de cümle çevirisi yapabileceğiniz uygulama, kolay kullanımlı, modern ve sade tasarımlı arayüzünün yanında özellikleri ile öne çıkıyor. Çevirileri birkaç farklı şekilde yapabiliyorsunuz. İster sesinizi kullanarak, ister yazarak, isterseniz de fotoğraf çekerek anlamını bilmediğiniz kelimeyi anında öğrenebiliyorsunuz.

Windows platformunda tabletlerle de uyumlu bir çok çeviri uygulaması bulunuyor. Ancak 5translate gibi hem el yazınızı kullanarak, hem fotoğraf çekerek, hem de klasik metin girişi yaparak çeviri yapabileceğiniz ve de temiz arayüzlü çeviri uygulaması bulmanız zor hatta karşılaşmadığımı söyleyebilirim.

5translate Özellikleri:

  • 91 dil arasında çeviri yapma (Türkçe dahil)
  • Sözlük desteği
  • Yazarak, fotoğraf çekerek, el yazısı ile çeviri imkanı
  • Çevirileri kaydedebilme
  • Cortana desteği (Şu an için mobilde kullanılabiliyor.)
Erkan Calp

5translate

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

5translate, Windows Phone platformundaki en iyi çeviri uygulaması.

5translate, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir çeviri uygulaması ve gerek tasarımı gerekse de işlevleri ile Google Translate kadar başarılı. İster cümle isterseniz de kelime çevirisi yapabileceğiniz uygulama 91 dili destekliyor ve bu diller arasında Türkçe de var.

5translate, Windows Phone platformundaki Google Translate boşluğunu kapatan en iyi çeviri uygulaması diyebilirim. Son derece modern ve sade tasarlanmış arayüzü ile bizleri karşılayan uygulama ile 91 dil arasında çeviri yapabiliyorsunuz. Kelime ve cümle çevirileriniz için yazmanın dışında sesinizi kullanabiliyor veya fotoğraf çekebiliyorsunuz.

Kişisel asistan Cortana desteği ile gelen 5translate, el yazınızı da tanıyabiliyor. Çevrilmesini istediğiniz metni el yazınızla yazdığınızda uygulama bunu algılıyor ve onay butonuna dokunduğunuzda kelime çevrilmiş oluyor. Kelime diyorum zira el yazısı ile çevirme işlemi uzun cümlelerde tahmin edeceğiniz üzere başarısız.

5translate, birden fazla çeviri desteği sunmasıyla, modern arayüzüyle Windows Phone Mağazası’ndaki kesinlikle en iyi çeviri uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Atlasjet

    Türkiye'nin en çok tercih edilen havayollarından Atlasjet'in Windows 8 uygulamasıdır.
  • TripAdvisor

    TripAdvisor uygulaması ile en iyi otel ve restoranları keşfedebilir, uçuş kampanyalarını takip edebilirsiniz.
  • AtlasGlobal

    AtlasGlobal Windows 8 uygulaması ile bilet satın almak, iptal etmek, check- in yapmak oldukça basit.
  • TAV Mobile

    TAV Mobile uygulaması ile TAV bünyesindeki 8 havalimanı hakkında tüm bilgilere hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • MSN Travel

    MSN Travel, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizi planlarken yardımcı olacak bir rehber uygulama.
  • DHMİ Genel Müdürlüğü

    DHMİ Genel Müdürlüğü Windows 8 uygulaması ile 50'den fazla havalimanının anlık olarak uçuş bilgilerine ve hava durumuna ulaşabilirsiniz.
  • Turcom Seyahat Otomasyonu

    Otobüs ve Şehirlerarası Seyahat Firmalarının yapılan seferleri internet üzerinden takip ederek rezervasyon ve online bilet kesme işlemlerinin çoklu noktadan yürütülmesi amacıyla hazırlanmıştır.
  • WorldWide Telescope

    Bilimadamlarının şu ana kadar keşfedebildiği uzayı bilgisayarınızda görmek istiyorsanız bu sanal teleskopu kullanarak uzayın derinliklerine seyahat edebilirsiniz. Nasa'nın çektiği görüntüleri barındıran WorldWide Telescope ile uzayı bi