7+ Taskbar Tweaker

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
849 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

7+ Taskbar Tweaker görev çubuğunda değişiklikler yapmanıza imkan tanıyan bir programdır

7+ Taskbar Tweaker kullanıcılara Windows görev çubuğu üzerinde çok sayıda değişiklik yapabilme imkanı veren ve tamamen Türkçe arayüze sahip olan kullanışlı bir program.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir görev çubuğu kişiselleştirme programı olan 7+ Taskbar Tweaker, içinde yüzlerce farklı seçenek barındırıyor. 7+ Taskbar Tweaker ile farenizin sağ, orta ve sol tuşlarıyla görev çubuğunuza tıkladığınızda ne olacağını belirleyebiliyorsunuz. Görev çubuğu simgelerine sağ tıkladığınızda klasik Windows dosya gezgini menülerinin açılmasını sağlayabilir, görev çubuğu üzerine çift tıkladığınızda görev yöneticisinin açılmasını, masaüstünün gösterilmesini veya bilgisayar sesinin kapatılıp açılmasını sağlayabilirsiniz.

7+ Taskbar Tweaker görev çubuğu simgeleri tek veya çift tıklamayla açılacak şekilde ayarlamanızı sağlıyor. Farenizin tekerliğini sesi yükseltip kısmak veya açık pencereler arasında geçiş yapmak için kullanabiliyor, başlat düğmesini gizleyebiliyorsunuz.

Programın gelişmiş ayarlarını kullanarak görev çubuğu simgeleri büyütme ve görev çubuğu simgeleri küçültme gibi değişiklikler yapabilirsiniz.

Çalışırken bilgisayarınızı yormayan 7+ Taskbar Tweaker bilgisayarınızın açılışıyla birlikte çalışacak şekilde ayarlanabiliyor. Programın özellikleri bu videoda özetlenmekte:

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows 7 Start Button Changer

    Windows 7 Start Button Changer, Windows 7 üzerinde yer alan başlat butonunu kolayca değiştirmenize olanak sağlar.
  • Seven Transformation Pack

    Windows XP işletim sisteminizin görünümünden sıkıldıysanız ve Windows 7'nin arayüzünü XP'de kullanmak istiyorsanız indirebileceğiniz bu masaüstü paketi ile Windows XP işletim sisteminiz Wİndows 7'nin arayüzüne sahip olabilir.
  • WinMetro

    WinMetro, Windows 8 ile birlikte gelen yeni Metro kullanıcı arayüzünü Windows 7/Vista/XP'ye taşıyan başarılı bir uygulamadır.
  • Tablacus Explorer

    Bilgisayarınızda yer alan dosya ve klasörleri kolayca yönetebilmek için bu dosya yönetimi programını kullanabilirsiniz.
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • Aston

    Kullanmakta olduğunuz Windows işletim sisteminin, görünümünden sıkılanlar için üretilmiş, masaüstünüzü tamamen değiştirmenize olanak sağlayan ve birçok temayı indirip kurmanızı imkan veren güçlü bir kabuk programıdır.